ugur böcügü'müz evlenıyor

ahh ahh sende olmasan ne kaynana ne ana benım derdımde onlar nerde kım bılır ayy yawrım yaa nehırımde gelmıs ama suan yok gec kaldımm kanımca ama kk acılmıyodusenağlama

böcük bak anan geldi şimdi dünden beri pek giremedim siteye bugün evde düştüm sorma
allahtan birşey olmadı öbür ayağımın üzerine denk geldi yoksa anan seni yanlız bırakırmı gülüm Şeniz

anam yawrım benım dıkkat et yaww amma sakarsın dıycem kırılcan sımdık neysem gocaya söle sana ı baksın bı dedın ıkı etmesınşakkıdı

Hee evet ben gene geldim gene yoksun:çok üzgünüm:..Olsun anacım karşılaşacağız nasılsaÇok üzgünüm çoook
Ben şimdi geç katıldığım için bana konuyu bi özetleyin lütfenlülülülülülü

hayırlı cumalar herkeseee:))
barcman abla yaa super amma yaramasım ha gerekırse kocayıda doverım :roflol:
nehır nan evlencem ama bı turlu evlenemedım bu düğün martaa kadar sürmez ıns işimız var ayol :jeyyar:

Sen mi evlencen yok bea inanmam..Ben hala çelişki içerisindeyim bu konuda
Ama doğrusunu söylemek gerekirse, damat aday ve adaylarını çok beğendim..Hepsi birbirinden kedi:1rolleyes:
Yani bende isteyebilermiyem :tomato:
Mart:1shok: evlen kız evlen tebi marta kadar:jeyyar:

bende ılk basta ınanmamıştım hayallerım gercek oluyoo sanada buluruk ayıp ettın benımkısınn arkadaslarından ama once ben evlncemm gelsın artık şu mart:jeyyar:

böcük ve pisi dunyası...cumanız hayırlı olsun....
kıss böcük gıne esıp gurluyon hayırdır bacım....
dugun yaklastıkca stresın artıyor...
bugun dua et kızda...bır an çnce kocaya gıdek be guzelım....
benıde unutma duandan...hayırlı eşler hayırlı koçışler....en zengınınden en yakısıklısından...en sevımlısınden...bızı cok sevenınden olsun...amıııııııııııınnnnnnn.....
duayı unutma bacım...

ahanda buldum damadı sen kızımızla nasıl oynarsın hıııı..o senin için saçını süpürge etti o kadar..

bak üzüntüden tüyleri döküldü garibimin..

Dügün ahalisi cumanız hayırlı olsunkaydirigubbakcemile5
Tüm dualarınız kabul olsun inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…