ugur böcügü'müz evlenıyor

amanda aman güzel gelinim gelmiş kıyamam ben ona bi daha özletme kendini sensiz olmuyor be gelin aradım seni ŞenizŞeniz

kiz böcük hg nasil özledik eni bir bilsen kiz(biz msn dede görüstük ama caktirma) :jeyyar: :jeyyar:
ne zaman geldin beeee benim pcde aynen saatte aciliyo sayfa tekrar hg kiz a.s.

amanda aman güzel gelinim gelmiş kıyamam ben ona bi daha özletme kendini sensiz olmuyor be gelin aradım seni ŞenizŞeniz

hee kaynana dırdırından bıktım napım bıda yapma bende gtmem:roflol: yok gıtmem yanı ıns mahpusluk kötuymüş kadermahkumu olduk napak buda bıttı sımdık geldım gayrıı

hosgeldın böcügüm...nasılda...parmaklıklar arasında gunlerın nasıl gectık....
ve yasasın ozgurluk...böcük...

böcügüm ceyiz hemen hemen hazırr hadii senden dügün resimlerime bakın kızlarrrrrrrrr haberini bekliyorumyerimseniben

böcük hoşgeldin kız. annen seni eve hapsetmiş. öyle duydum. demek genel af çıkmış.
damat da seni kurtaramayınca kendini okumaya vermiş.

[/IMG]

gunaydın gacılarr ayy ne guzel resımler koymuşunuz yaww alla tam mahpuslukk:)
sımdık kahvaltı edemde gelem benı ozleyın anacım

gunaydın...böcük ve herkesler....kızzz...hosgeldın dıyede resım attım ama gormemısın...
yoksan mapus degıstırdımı....
neyse tekrar hosgeldın........ugur böcügü..

gunaydın...böcük ve herkesler....kızzz...hosgeldın dıyede resım attım ama gormemısın...
yoksan mapus degıstırdımı....
neyse tekrar hosgeldın........ugur böcügü..

gördum cnm saolasın ama cvp yetstırmeye çalısıyom vallah ana hıc değişmem ben merak ıtme sen kuzum sadece bıraz canım sıkkın dusuncelıyımde -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…