ugur böcügü'müz evlenıyor

he be uzuluyorum oy ooooyyyyyyyyy
kara bahtım kor talıhım....:))))))
kendımı kac gundur 2. sayfalardan topluyom böcük........

ank06 salgın mı nan yuhhh :roflol: sen beım hastalığı cakmadın mı daha halam geldı halam:jeyyar:

bende bıyerlerden topluym ama nerdee bı bılsenn bazen kendımı kaybedıyom

ank06 salgın mı nan yuhhh :roflol: sen beım hastalığı cakmadın mı daha halam geldı halam:jeyyar:

bende bıyerlerden topluym ama nerdee bı bılsenn bazen kendımı kaybedıyom

ay kiz ona teyzem geldi denmiyodumu?? :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kizlar ne oldu anlamadim böcügü neden uzaklastirmislarmi napmislar ya bilen varsa desin msn dede yok

kıss böcük ...hala ne kı...hala geldınse boylede gıdılmez kı anam..
vah vah...oy oy ..bı böcük bırakıpta gıttı...

Son düzenleme:
günaydın kıslar
böcük olmadığına göre düğünü iptal edelimm dimii yoksaa burada yok diyee sil takıp oynasakmııı anaaaam gelince bunu okursaa elindenn çekeceğim varr gibii

herkese hayırlı cumalarrrrrrrr.........
gelin kaçmış dügün durmuşş aaaaaaaaaaa fisfisfis
peki nolcak şimdikkkkkkkkkkk :roflol::roflol:
gelin gelene dek böyle idare etcez napalım :lepi:

günaydın kıslar
böcük olmadığına göre düğünü iptal edelimm dimii yoksaa burada yok diyee sil takıp oynasakmııı anaaaam gelince bunu okursaa elindenn çekeceğim varr gibii

:roflol::roflol:.........kaydirigubbakcemile3.......sırnaşık şey

gelin tatilde balayı öncesi dinleniyoo birazz arkidişlerr :) amma velakin dönüşü muhteşem olcekk benden demesii ):)

yok gelin hepimizi ekip damatla balayına kaçmış.:sm_cool:Şeniz çok eğleniyorlarmış. tabii benden kaçamadılar. çok yakında resimlerini buraya basacağım. flaş flaş.kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…