ugur böcügü'müz evlenıyor

allah sizi ne yapmasın kız bende hakketten evleniyor zannettim böcük yaban gülümü ziyaret ettim aaaa birde baktım bu konuyu okuyor hemen heycanla dalıverdim ama ne göriyim bizim kızlar verivermişler böcügü.
böcügüm kız ucuza gitme kilonla altın iste bak tartılırkende birazcık demir yut yada ben ayarını bozarım tartını olmadı ben çıkarım üstüne :roflol: :roflol::roflol:

normal_komik17.jpg
flaş flaş böcüğün kocası çapkınlık yapaken yakalandı kedi de olsa erkek işte:):)

allah sizi ne yapmasın kız bende hakketten evleniyor zannettim böcük yaban gülümü ziyaret ettim aaaa birde baktım bu konuyu okuyor hemen heycanla dalıverdim ama ne göriyim bizim kızlar verivermişler böcügü.
böcügüm kız ucuza gitme kilonla altın iste bak tartılırkende birazcık demir yut yada ben ayarını bozarım tartını olmadı ben çıkarım üstüne :roflol: :roflol::roflol:
hadi canım hadi hediyesiz girmek yasak düğüne kaydirigubbakcemile

böcügüm cvp vermedin ben cıkıyorum kızlar iyi geceler hepinizi öpüyorum

allahım ya düğün bıtmek uzere yenı gelıyo barı boş gelme :mymeka: bıze gosterdın ılgı ıste napak :dilcikar:

X