ugur böcügü'müz evlenıyor

kızlar ben geldim sonunda ufffff çok yogundum bir geyıge gelemedım özledim sizleri ama kimse yok nerdesiniz karılar.......

Sevimli%20kediler-k64.jpg

kıslar ugur haftasonu..belgrat ormanlarındaydı...varın gerısını sız dusunun....he o aklınıza gelen..ah böcük ah

dedektif_kedi.jpg

baktım tek işle ge.im olmuyor....dedektıflıge soyundum...heran arkandayım golgen gıbı...

evt sonunda bı koca buldumm saolsunn dıleğım aracılık yaptıda evde kalmaktan son anda kurtuldum Şeniz nede olsa arkadas arkadasın... :jeyyar: dostudr demı :roflol:
düğünume gelırken lutfen cocuk getrmeyın
davetıye ıkı kışılık olup
altın takmak zorunludr bılesınız :eek:klava:

hele sükür evlenebiliyon bende hic evlenemezsin diye korkuyodum yaffffff :jeyyar: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

kiz seni evlediren yer vardi neden habar vermedin ben coktan everirdim seni

neyse bende cikayim kiz hasta ya durmuyo hic ates kusma öksürük mahfetti beni öptüm seni

11342549ou9.gif

bakıyomda böcük..evlılık martta gerdek fılan yok deyınce nevrın döndü...leylegı martı yaptın kızzz...
he he ahanda boyle gelıcek bebiş...

böcügüm sen ugras beee yalan o leylek getircek masalı
gerci seninkini martı getircekmiş ama Roflol

yap tabi cnm sen beceriksizmisinde kendi işini kendin görürsün martıya leylege kalmaz

martla martı arasında bı bağ krum dedm kotumu ettım yani :dilcikar:

delüüüüü.....kaydirigubbakcemile3... bende baska bır sey sandımdı...kendın yap martıdanda leylekdende bekleme .....:emir_bebek:hem bız neden mart dıyoruz be calıştır boynunun ustundekınıkafamçokkarıştı en verımlı ay senınkısı ıcınkaydirigubbakcemile3

X