• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
Küçükken kuzenimle balkonda oturur hep gökyüzüne bakardık acaba görürmüyüz diye..kaydirigubbakcemile3

inanıyorum.olduğuna değil olma ihtimaline.dünyanın evrende bir toz zerresi kadar olduğunu biliyoruz madem milyarlarca gezegen ve evren içerisinde yaşam olmadığını kesinlikle inkar etmek ne kadar bilimsel olabilir.zaten pek çok kanıt var onların hakkında.ne olduklarını nasıl olduklarını bilmiyoruz belki ama var olduklarına eminim.ve bir gün gelirlerse hiç şaşırmam.

istanbul kumburgazdakı bır sitenin gece bekçiside bu şekilde şimdiye kadar cekılmıs en net ufo görüntüsünü yakalamış belkı sanada kısmet olur canımkaydirigubbakcemile3

60 yıl önce cep telefon olayını bana sorsan kafayı yedin galiba böyle bişe olamaz derdim

ama cep ile konuştuğumuza göre ben inanıyorum zaten kuran'dada yazıyor olduğunu

inanıyorum.olduğuna değil olma ihtimaline.dünyanın evrende bir toz zerresi kadar olduğunu biliyoruz madem milyarlarca gezegen ve evren içerisinde yaşam olmadığını kesinlikle inkar etmek ne kadar bilimsel olabilir.zaten pek çok kanıt var onların hakkında.ne olduklarını nasıl olduklarını bilmiyoruz belki ama var olduklarına eminim.ve bir gün gelirlerse hiç şaşırmam.

katıldığın için teşekkür ederim canıma.s.

Bi arkadaşım dünyayı amerika amerikayı uzaylılar yönetiyo derdi..kaydirigubbakcemile3

[QUOTE=MyLO;9908677]Benim bildiğim bir tek ufo var o da ufo elektrikli ısıtıcı.:delphin::lepi:[/QUOTE]

süper yorum ya laelaelaelaelae. hihoyyyt

ayrıca çakılım arkadaşların dediği gibi Mısırda duvarlara çizilmiş,hiyelogriflere çizilmiş resimler var.maya uygarlığıda onlardan bahsediyor.Günümüzde bilimadamlarının çoğu mısır daki pek çok sırrı çözemiyor,Mayaların binlerce yıl önce bu kadar gelişmiş bir hesaplama,takvim yöntemini nasıl bulduğunu ve kullandığını çözemiyor.yani onlardan yardım aldıklarına yada o medeniyetlerin onlar olduklarına inananlar bile var.bir arkadaşım doğru söylemiş.şimdi uyduruluyor.binlerce yıl öncedemi uyduuruldu?piramitlerin gizemleri neden çözülemiyor.vs.vs.

Bizim insanlar nasıl aya gidiyorsa, onlarda bence buraya geliyorlar, inceleme yapıyorlar..İyi olup, olmadığımızı bilmiyorlar, bizi de korkutmak istemedikleri için yavaş yavaş gösteriyorlar kendilerini.
Kötü amaçları olsaydı zaten şimdiye kadar burayı yağmalarlardı..Heriflerdeki teknoloji mükemmel sonuçta :smiley-cool:

evet azelya sana katılıyorum zaten insanlığın hazır olmasını bekliyorlarmış sanırım okuduğum bazı yazılarda böyle yazıyordu ancak o zaman tamamen ortaya çıkıp kendilerini gösterceklermiş

Ben hıc görmedım kuzu ama bazen var mıdır gercekten dıorum ama gözumle görmeden ınanamıyorum nedense...Gecenlerde esim arazideyken gece gökyüzünde ardarda ışık dizisi gördüm dedi,ufoydu dıyor.Yıldız dizisidir dedım yanılmıssındır dedım ama hayır dıyor yanıp sönuyordu ve hıc yıldız yoktu dıor????

esinin bahsettigi sekilde isik dizisini bende gordum...hava aydinlikti yildiz desem yildiz kesinlikle degil,birbirini takip eden isiklardi..donup kalmistim..ve arastirdigimda misir donemindeki hiyerogliflere birebir benziyordu..ustelik tevrattada musa peygamberin bir arabaya binip gokyuzune yukseldiginden bahseder ve cok hizli sekilde bir ulkeden baska ulkeye gittiginden..ve o donem tevratta yazilanlarla,hiyeroglifler uyusmaktadir.kuranda zaten tek olmadigimiz yazilidir..magara duvarlarinda ufo sekilleri vardir..a.sufo olmamasi oyle kafamiza sokulmus ki..deliller olmasina ragmen buna inanmiyoruz..ufo denince yok diye alay ediliyor madem oyle yoklugu ispatlansin ben varligini ispatliyorum arastirabilirsiniz..cok daha ayrintili guzel bilgiler var..ortaya tez sunsun yok diyenler.tevrat degistirilmis derseniz ewet ama insan eliyle yazilmis ve gorduklerini yazmislar...ewet amerikayi uzaylilar yonetiyor bu cok dogruuvereliniortak

Son düzenleme:
ben ufo mufo varmı bilmıorum olabilrde kararsızımı işaretledimm..
ama öbur gezegenlere yaşam olduna inanıorumm..

Bizim insanlar nasıl aya gidiyorsa, onlarda bence buraya geliyorlar, inceleme yapıyorlar..İyi olup, olmadığımızı bilmiyorlar, bizi de korkutmak istemedikleri için yavaş yavaş gösteriyorlar kendilerini.
Kötü amaçları olsaydı zaten şimdiye kadar burayı yağmalarlardı..Heriflerdeki teknoloji mükemmel sonuçta :smiley-cool:

ayy bu yorum çok hoşuma gitti yaa...:DD

ama ne teknoloji he biz geride kalmışık tüh tühmafoldumben

Back