Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanıyorum.olduğuna değil olma ihtimaline.dünyanın evrende bir toz zerresi kadar olduğunu biliyoruz madem milyarlarca gezegen ve evren içerisinde yaşam olmadığını kesinlikle inkar etmek ne kadar bilimsel olabilir.zaten pek çok kanıt var onların hakkında.ne olduklarını nasıl olduklarını bilmiyoruz belki ama var olduklarına eminim.ve bir gün gelirlerse hiç şaşırmam.
Ben hıc görmedım kuzu ama bazen var mıdır gercekten dıorum ama gözumle görmeden ınanamıyorum nedense...Gecenlerde esim arazideyken gece gökyüzünde ardarda ışık dizisi gördüm dedi,ufoydu dıyor.Yıldız dizisidir dedım yanılmıssındır dedım ama hayır dıyor yanıp sönuyordu ve hıc yıldız yoktu dıor????
Bizim insanlar nasıl aya gidiyorsa, onlarda bence buraya geliyorlar, inceleme yapıyorlar..İyi olup, olmadığımızı bilmiyorlar, bizi de korkutmak istemedikleri için yavaş yavaş gösteriyorlar kendilerini.
Kötü amaçları olsaydı zaten şimdiye kadar burayı yağmalarlardı..Heriflerdeki teknoloji mükemmel sonuçta :smiley-cool:
gelipde ne yapacaklar canım benneyaptımkiinşallah birgün görürsün o zaman canım kaydirigubbakcemile3 bende çok istiyorum görmeyi gelsinler artık yaa
Bizim insanlar nasıl aya gidiyorsa, onlarda bence buraya geliyorlar, inceleme yapıyorlar..İyi olup, olmadığımızı bilmiyorlar, bizi de korkutmak istemedikleri için yavaş yavaş gösteriyorlar kendilerini.
Kötü amaçları olsaydı zaten şimdiye kadar burayı yağmalarlardı..Heriflerdeki teknoloji mükemmel sonuçta :smiley-cool: