• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

Ufoların varlığına inanıyormusunuz?

• Ankete Katılan
    282
gercekten süper bır fılme benzıyor gelınce mutlaka ızlıycem sımdıden heyecanlandımdelikafadulden

ızle mutlaka gelir heralde be hayatım nerde yaşıyosunki sen:uhm:

Uzayda mı yoksa:roflol:

Biz inanırız hanımağa anlat senkaydirigubbakcemile3

Hadi güzelim ben kaçtım uykum geldi..Yarın devam ederiz..kaydirigubbakcemile3

Bu gece var ya kesin rüyamda görcem zaten sayende:mymeka:

ıyi geceler opuyorumnanaktan

ıyı geceler canım bol ufolu rüyalar :roflol: yarın görüşürüz öptümmmmopuyorumnanaktan

iyi geceler
14295.jpg

ay valla ben kızıma hamileyken sabaha karşı balkonaç ıkmıştım eşimi işe uğurlamıştım..erken gidince uykum kaçmıştı ama ne olduğunu bilmediğim bi cisimi çok yakın haliyle gördüm ..fotoğraf makinem yada kameram yoktu çok üzgünüm .ama yinede bu konuda kararsızım.....(olsalarda fark etmez uzaylılardan daha zararlı insan kılığındaki yaratıklarla baş etmeye alışkın bi milletin evladı olaak onada eyvallah deriz)

aa bide geçenlerde atv euroda uzaylılar trafından kaçırılmış adamı konuk etmişlerdi çok enteresan açıklamalar yaptı ..

hadı yaa kız sendemı ufo gördun bır bız goremedık desene kaydirigubbakcemile3 ekledıgım 9 vıdeoyu ızlemenı tavsiye ederım cok guzel cekılmıs ufo goruntulerı var

O kadar çok havalara bakıyorum ki bi gün bende görücem eminim:1rolleyes:

iyi pazarlar ,calım nasılsın ,hayırlı olsun topiğin ,yeni haberim oldu
ufolara inanıyormusun derseniz ben inanmıyorum ,

O kadar çok havalara bakıyorum ki bi gün bende görücem eminim:1rolleyes:

dün gece cok yıldız vardı bende baktım canım belkı gorurum dıye ama yoklardı kaydirigubbakcemile3hem zaten gorsem bıle bir kamera mutlaka sart evde cep telefonuyla falan cekılmıyor

iyi pazarlar ,calım nasılsın ,hayırlı olsun topiğin ,yeni haberim oldu
ufolara inanıyormusun derseniz ben inanmıyorum ,

ıyı pazarlar ablacım hoşgeldın ben ıyıyım sagol sende ıyısındır ınsallah teşekkür ederim ablacım her zaman beklerımopuyorumnanaktan

Back
X