Elbise guzel ama merve de sevmedim ben, kucuk danacik gibiydiNiye yaa ben beğendim valla
Ben de bunu dusunuyorum.. Ne demeye aldin o zaman koynuna? Kurallarin, kaidelerin, sınırların gunah gecesi sonrasi mi aklina geldiOta boka trip atacaksan neden seviştin oyacım
Elbise guzel ama merve de sevmedim ben, kucuk danacik gibiydikalcasi direkt ortaya cikmisti..
Serhan'in kalcalisi daha makbul sankiEee ne demişler, yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
Serhan'in kalcalisi daha makbul sankigit gide şişiyor herifimiz
Taytay'a kilo yakisiyor yaa, ekmek beyinlimizOnun için de şöyle diyebiliriz, evin balkonlusu, erkeğin göbeklisi makbuldür
Atalarımız maşallah herşeye bir laf uydurmuşlar
Şaka maka serhan da taytaya dönmesin
Taytay'a kilo yakisiyor yaa, ekmek beyinlimiz
Merve boyle kloş modeller giyince oldugundan da kilolu duruyor ya, baseni hele cok fena
Ben de bunu dusunuyorum.. Ne demeye aldin o zaman koynuna? Kurallarin, kaidelerin, sınırların gunah gecesi sonrasi mi aklina geldi
Cok tutarsiz bi senaryo oldu son kisimlar..
Ben de aynisini dusundum, mila icin de orda olabilirdi, neden bu buyuk tepki, anlamadan dinlemeden..Bir de Serhan çocuğunu görmeye gidemez mi yani boşansa da mecbur Merve'yle görüşecek. Hemen kendini yerlere atmalar, mıyıl mıyıl hareketler. Valla Merve zeki değil, Merve'nin çevresindekiler salak. O yüzden Merve zekiymiş gibi görünüyor aralarında.
Ben de aynisini dusundum, mila icin de orda olabilirdi, neden bu buyuk tepki, anlamadan dinlemeden..
Bu haftaki bolumi az once izledim ben, son 3 haftaya gore gayet iyiydi, ne olacakti ki? Buyuk hizla baslayip simdi boyle gitmesi gayet olagan..
Beklenti asiri yuksek olunca kadinin eli ayagina dolandi galiba, yazamiyorEvet önceki bölümlere kıyasla daha iyiydi. Ama 14. bölümde bütün heyecanı verdikleri için haliyle şu an insanları kesmiyor. Umarım tempoyu artırırlar biraz daha artık. Bu dizinin senaristi sonradan bozuyor, Kiralık Aşk dizisinde de böyle yapmıştı.