Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma beni benden aldı bu intikamlar. Bir de Merve’ye nasıl bir misyon yüklemişler de düğün, gezi iptal edebiliyor, ticaret yapan insanlar tabi buyur müşterileri senin için sileriz diyebiliyorlar.Merve’nin intikamı, gezi iptal, cilt bakımı iptal.
Senarist ya kafayı yedi yada milleti enayi sanıyor.
Gel geeeeeellll intikamın güzelliğine gel.
aynen sanki zararini karsiliyorSorma beni benden aldı bu intikamlar. Bir de Merve’ye nasıl bir misyon yüklemişler de düğün, gezi iptal edebiliyor, ticaret yapan insanlar tabi buyur müşterileri senin için sileriz diyebiliyorlar.
aynen. Bugun survivor yok diye mecburen izledimselam millet
3 hafta süre mi veriyorum dedi o yok ya bu dizi oyalamadan öteye gidemiyor bu sıra
Bu akşam gerçekten cok uzattılar konuyu. Heyecanli değildiTamam dizi kurgu falan da bu kadarı da fazla be kardeşim bir bolum boyunca bir cop poşeti gezdi gezdi geldiği yere geri gitti
Merve zaten gecekondu mahallesinde oturan milletvekili gibi elinin uzamadigi yer yok maşallah
Yok ya ben bu aksam anladım ki bu diziye daha fazla tahammül edemiycem
Tamam dizi kurgu falan da bu kadarı da fazla be kardeşim bir bolum boyunca bir cop poşeti gezdi gezdi geldiği yere geri gitti
Merve zaten gecekondu mahallesinde oturan milletvekili gibi elinin uzamadigi yer yok maşallah
Yok ya ben bu aksam anladım ki bu diziye daha fazla tahammül edemiycem