Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Ben yarin izler yorumlarimi iliştiririm buraya ama sizlerden spoiler almak keyifli oluyor :kahve:

Merve’nin intikamı, gezi iptal, cilt bakımı iptal.
Senarist ya kafayı yedi yada milleti enayi sanıyor.
Gel geeeeeellll intikamın güzelliğine gel.
Sorma beni benden aldı bu intikamlar. Bir de Merve’ye nasıl bir misyon yüklemişler de düğün, gezi iptal edebiliyor, ticaret yapan insanlar tabi buyur müşterileri senin için sileriz diyebiliyorlar.

Kızlar burcu mehmetle oyanın kliniğine geldiğinde mehmeti nasıl oyaladılar.yani mehmet ultrasonda bebeği görmek istemedi mi?orayı kaçırmışım

Sorma beni benden aldı bu intikamlar. Bir de Merve’ye nasıl bir misyon yüklemişler de düğün, gezi iptal edebiliyor, ticaret yapan insanlar tabi buyur müşterileri senin için sileriz diyebiliyorlar.
aynen sanki zararini karsiliyor

Olen oya degil. Ondan sonra olmus cinayet. Ben oyle anladim. Oyanin haline uzuldum dediler cafedekiler cunku. Baska seyler var.

Tamam dizi kurgu falan da bu kadarı da fazla be kardeşim bir bolum boyunca bir cop poşeti gezdi gezdi geldiği yere geri gitti
Merve zaten gecekondu mahallesinde oturan milletvekili gibi elinin uzamadigi yer yok maşallah
Yok ya ben bu aksam anladım ki bu diziye daha fazla tahammül edemiycem

Tamam dizi kurgu falan da bu kadarı da fazla be kardeşim bir bolum boyunca bir cop poşeti gezdi gezdi geldiği yere geri gitti
Merve zaten gecekondu mahallesinde oturan milletvekili gibi elinin uzamadigi yer yok maşallah
Bu akşam gerçekten cok uzattılar konuyu. Heyecanli değildi

Seyirciyle dalga geçiyorlar. Artık bende izlemicem.

X