Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
mıtfak rengi kırmızı sosyete evinde zevksizlik bu olsa gerek kusasım geliyor sosyetenin zevkine
benim mutfak bundan şık ve zevkli sosyete falanda değilim üstelik

çoğunluk diziyi bıraktı galiba, pek hareketsiz burasi alışmışım galiba yorumsuz diziye bakmak pek açmadı.
(bildirim gelmiyor ya artik, bulamayanlar mi oldu acaba)
twittera dvm

çoğunluk diziyi bıraktı galiba, pek hareketsiz burasi alışmışım galiba yorumsuz diziye bakmak pek açmadı.
twittera dvm
Olabilir ya ben de geçen hafta bulamamıştım bildirim iyi oluyorddu

twittera dvm

Ben biraktim iki haftadir izlemiyorum sacma sapan bi hal aldi her bolum ayni gibi

Merve bombastik bu akşam yine kötülükte nirvanalar falan filan... Pelinin evi de kıyafetleri de iğrenç bu arada.. En güzel ev arzunun.. Diziyi izliyorum ama oyanın ruhsuzluğu sıktı beni..

Öf bu şarmaşık’ta b.k mu var ya

Bence çocuk yetiştirilecek en elit, en nezih, en harikulade yer Ankara - Ayrancı

Geçen bölümü kaçırdığım için senin özeti aradım amma bulamadımdı..

Lanet olası federaller ay pardon senaristler motivasyonumu bozuyo coco, goygoy yapcak bi şey bulamayınca özet de olmadı

Bu bölüme belki kısmet sonuna baglı
Hayattan beklentim o kadar düşük ki izliyorum hala. Gerçi geçen bölümü kaçırdımdı diye internetten izlerim diyordum tenezzül bile etmedim. Ne kaçarsa kaçsın dedim ya. Nasıl olsa güzel bi şey kaçırmadım.

Nilay evlat değil felaket habercisi
Anayın yüreğine indıriceksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…