Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Yatana kadar yapılanlar aldatma değil yani? Boşanalım demeden önce Oya'yı garantiye aldı. Bu aldatmak değil yani?

Ben de boyle soylerdim eskiden ama baskalarinin yaninda onun yaptigi hic bir sey.
Insanlar neler neler yapiyor.

Zaten Merve Serhanla mevkisi icin evlenmis bunu kendisi de soyluyor.

Onlarin ki gorunuste evlilik ha buna ragmen saygi duyarim sonucta bir yuva kurulmus.

Adam en azindan evi terkettikten sonra birlikte oldu.
Baskalari gibi yapip beraber olduktan sonra Merveyle de devam edebilirdi.

Bir sonraki bolumden gosterilen kesite gore Arzu Serhan a birsey soylemedi hirsizlik icin. Cunku kamera ne zaman diye soruyor Serhan. Bir sonraki bolum yavas gececek sanirim.

DXEeiMuX0AAMpTD.jpg

Bölümlerdir beklenen an ehehe. Benim cinayet sahnesinin nerede geçtiğiyle ilgili tahminim tutacak gibi ^.^

• Beğen
Reactions: GCA
Bu Oya'nın kıyafetleri için izliyorum diziyi sırf ya o kadar güzeller ki. Oya'yı ne kadar güzel giydiriyorlarsa Pelin'i de o kadar kötü giydiriyorlar. İki farklı kişi seçiyor herhalde.

Akşam eşimle izliyorduk. Pelin’i görünce “ince ince yasemincedeki gülazere benzemiş aynı” dedi:KK70:

Daha önce de pespembe ruj, masmavi bi far ile yapılan makyajında ben demiştim cinganlara benzemiş diye:KK22:

96 olayının konuşulduğu akşam yemeği sahnesinden beri dizi çok ağır tempoda gidiyor.

Yangın bölümü zaten fiyaskoydu, ondan sonrakiler de öyle sayılır.

Oya’nın arkadaşı inci çok çok çok itici bir karakter, çıkınca kanal değiştiriyorum direkt.

Topik de çok sakinledi. Daha önce saniyede 5 yorum geliyordu yeni bölüm yayınlanırken, şimdi herkes memnuniyetsiz yorum yazıyor.

Trt1de Alija dizisi var, keşke onu izleseydim kaç haftadır.

96 olayının konuşulduğu akşam yemeği sahnesinden beri dizi çok ağır tempoda gidiyor.

Yangın bölümü zaten fiyaskoydu, ondan sonrakiler de öyle sayılır.

Oya’nın arkadaşı inci çok çok çok itici bir karakter, çıkınca kanal değiştiriyorum direkt.

Topik de çok sakinledi. Daha önce saniyede 5 yorum geliyordu yeni bölüm yayınlanırken, şimdi herkes memnuniyetsiz yorum yazıyor.

Trt1de Alija dizisi var, keşke onu izleseydim kaç haftadır.
Inci nin o gozlerini acarak konusmasi, yeteneksiz rol yapışı, agzini ayirmasi filan cok itici ya..

Akşam eşimle izliyorduk. Pelin’i görünce “ince ince yasemincedeki gülazere benzemiş aynı” dedi:KK70:

Daha önce de pespembe ruj, masmavi bi far ile yapılan makyajında ben demiştim cinganlara benzemiş diye:KK22:

Bir de Bade dolgu yaptırmış herhalde ilk bölümlere kıyasla daha güzel görünüyor ama kadını eşinizin dediği gibi Gülazer'e benzetmekten inatla vazgeçmediler ehehe. Ama Oya'nın kıyafetlerine has ta yım ya. Mesela;

oya8.jpg

Havuz başında giydiği elbiseyi hala arıyorum. Bir de Serhan limonları alıp gelmeden evvel pembe bir elbise giymişti onu da arıyorum da bulamadım. :/

20180228_142151.png

Bunu da çok beğenmiştim ama Merve gibi etli butlu kadınlara daha çok yakışıyor gibi görüldüğü üzere ehehe. Benim gibi beğenen varsa gidip bakabilir hala var mı diye. :)

Bir de Bade dolgu yaptırmış herhalde ilk bölümlere kıyasla daha güzel görünüyor ama kadını eşinizin dediği gibi Gülazer'e benzetmekten inatla vazgeçmediler ehehe. Ama Oya'nın kıyafetlerine has ta yım ya. Mesela;

Eki Görüntüle 2117128

Havuz başında giydiği elbiseyi hala arıyorum. Bir de Serhan limonları alıp gelmeden evvel pembe bir elbise giymişti onu da arıyorum da bulamadım. :/

Bu hafta yüzü bana da daha iyi göründü. Dolgu aklıma gelmemişti.

Şimdi düşününce geldi aklıma. Sanki o çok kemiksi görüntüsü gitmiş olabilir yüzünün.

Eki Görüntüle 2117128

Bu hafta yüzü bana da daha iyi göründü. Dolgu aklıma gelmemişti.

Şimdi düşününce geldi aklıma. Sanki o çok kemiksi görüntüsü gitmiş olabilir yüzünün.

Eki Görüntüle 2117128

ig de vitrinde ne var siye bi hesap var çoğunluk paylaşıyor ordan bakabilirsiniz

ig de vitrinde ne var siye bi hesap var çoğunluk paylaşıyor ordan bakabilirsiniz

Aaa bakayım bilmiyordum, Instagram hesabımı kapatınca ortamlardan uzak kaldım ehehe. Teşekkür ederim. :) Gerçi bulabilir miyim artık bilmiyorum hemen tüketiyorlar valla.

• Beğen
Reactions: GCA
X