Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Çok saçmaladılar ya izlenmez artık.

Oya da doğruyum, iyiyim diyor evli adamla beraber oluyor, mesleğini kötüye kullanıyor saçma sapan.. dizi bitmiş, ayakkabilara yakın çekim, pırlantalara yakın çekim başka da birşey yok.

bu kadar mukemmel giden bi diziyi 3 haftadir perisan ettiler.ben 3 bolum oncesine kadar sali gunlerini iple cekerdim.gozumu bile ayirmazdim bu filmden asla vazgecmem derdim.simdi ise hic acmiyorum senaristi kafayi bulup yaziyo sanirim.neyse artik kadini izliyorim gayet acikli heyecanli guzel bi dizi.yakinda final yapar utc

3 4 hafta önce bende izliyordum ama konu basitlesti artık izlemiyorum şimdi favorim kadın dizisi çok güzel bir dizi sizleri de beklerim u t c artık sarmiyor gerçi 3 haftadır izlemiyirum

Olen oya degil. Ondan sonra olmus cinayet. Ben oyle anladim. Oyanin haline uzuldum dediler cafedekiler cunku. Baska seyler var.

Bir sonraki bölüm bir bakmışız Oya Serhan'dan hamileymiş (mucize bebek aaa) çocuğu da düşmüş falan ilk cinayet de buymuş. Pufff klişeler zinciri.

Meriç abla, güzelim diziyi hiç ettin kurbanın olayım bırak da Aşk-ı Memnu'nun senaristlerine devret. Sen başlarda tüm malzemeyi tüketip sonra saçmalıyorsun, bütün yazdığın dizilerde böyle oldu.

Dizi çok bozdu o bi gerçek ama 3 bölümdür ilk defa bi şeyi merak ettim?

Şu sahnedeki "Ben asıl o gün bi şey olcak sanmıştım, düğünde" sözündeki düğün kimin düğünü

Pilates topuyla Kanada kızılının mı ki? Oya dügünü durdurmaya gitti buyuk ihtimalle, bebek yalanını ortaya cıkaracaktı, yapamasın diye buzluğa attılar gibi düsündüm ama bakalım

Sona doğru yaklaşıyorlar... her hafta bi tahminde buluyoruz farklı farklı:))
Hiç böyle bi dizi izlememiştim... çok güzel bi dizi ama çok fazla uzatıyorlar konuları..

Oyaysa? mervenin başının altından çıkmıştır,çünkü oyanın ezeli rakibi merve,edipten dolayı oyaya gıcık,burcuyla merve işbirliği yapmış olabilir . ben bu bölümü beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…