Aaa ne kadar az kişi, yorum yapmış şaşırdım.
Bende gayet başarılı buldum ama aynı Aşk-ı Memnu gibi uzun uzun bakışmalar düşünmeler çok sıkıyor.
Big Little Lies, Desperate Housewives, Pretty Little Liars dizilerinin tüme varımı diyebilirim ama kesinlikle birebir aynısı değil.
Daha ilk gözaltında ki konuşmalardan anladım Big Little Lies olduğunu ama sonra sadece kimin öldüğünün saklanması ve herkesin o 4 kadın ile ilgili konuşması falan aynı dedim.
Bunlar ne kadar kötü kadınlar bu arada cidden insan arkasına bakmadan yürüyemez.
Merve tam Kraliçe, inanılmaz bir karakter harika olmuş. Uzun uzun oyuncuyu düşünüyormuş gibi göstermek yerine Merve'nin bir entrika yaratmayı düşünürken Cheesecake yapması harika bir detay.
Oyunculuk Bade İşçil dışında herkesin gayet iyi. Bade İşçil çok yapmacık duruyor ve aşırı zayıflığı cidden beni rahatsız etti. Ezel de hem fizik hem oyunculuk konusunda bin kat daha iyiydi.
Şu aşırı zenginliklerini yüzümüze vurmak için keşke Merve ve Pelin'i öyle çirkin giydirmeseler ya gözüm kanıyor. Bir de Arzu'nun uçkur düşkünü kocasının gazino patronu kıyafetleri... aman tanrımmm.
Bu arada Oya dışında diğer zengin hatunlar çalışmıyor, okul aile birliğine falan takılıyorlar ve Merve ve Arzunun kocası zengin ok. Ama Taylan ne iş yapıyor hiç anlamadım nasıl o kadar zengin olabilmişler