- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.786
Yatana kadar yapılanlar aldatma değil yani? Boşanalım demeden önce Oya'yı garantiye aldı. Bu aldatmak değil yani?
Bu Oya'nın kıyafetleri için izliyorum diziyi sırf ya o kadar güzeller ki. Oya'yı ne kadar güzel giydiriyorlarsa Pelin'i de o kadar kötü giydiriyorlar. İki farklı kişi seçiyor herhalde.
Ayy ne dogru tespit
Inci nin o gozlerini acarak konusmasi, yeteneksiz rol yapışı, agzini ayirmasi filan cok itici ya..96 olayının konuşulduğu akşam yemeği sahnesinden beri dizi çok ağır tempoda gidiyor.
Yangın bölümü zaten fiyaskoydu, ondan sonrakiler de öyle sayılır.
Oya’nın arkadaşı inci çok çok çok itici bir karakter, çıkınca kanal değiştiriyorum direkt.
Topik de çok sakinledi. Daha önce saniyede 5 yorum geliyordu yeni bölüm yayınlanırken, şimdi herkes memnuniyetsiz yorum yazıyor.
Trt1de Alija dizisi var, keşke onu izleseydim kaç haftadır.
Akşam eşimle izliyorduk. Pelin’i görünce “ince ince yasemincedeki gülazere benzemiş aynı” dedi
Daha önce de pespembe ruj, masmavi bi far ile yapılan makyajında ben demiştim cinganlara benzemiş diye
Eki Görüntüle 2117132
Bunu da çok beğenmiştim ama Merve gibi etli butlu kadınlara daha çok yakışıyor gibi görüldüğü üzere ehehe. Benim gibi beğenen varsa gidip bakabilir hala var mı diye. :)
Et but bende fazla fazla var. Öyle ki bu elbisenin en büyük bedeni bile olmaz
Bir de Bade dolgu yaptırmış herhalde ilk bölümlere kıyasla daha güzel görünüyor ama kadını eşinizin dediği gibi Gülazer'e benzetmekten inatla vazgeçmediler ehehe. Ama Oya'nın kıyafetlerine has ta yım ya. Mesela;
Eki Görüntüle 2117128
Havuz başında giydiği elbiseyi hala arıyorum. Bir de Serhan limonları alıp gelmeden evvel pembe bir elbise giymişti onu da arıyorum da bulamadım. :/
Bir de Bade dolgu yaptırmış herhalde ilk bölümlere kıyasla daha güzel görünüyor ama kadını eşinizin dediği gibi Gülazer'e benzetmekten inatla vazgeçmediler ehehe. Ama Oya'nın kıyafetlerine has ta yım ya. Mesela;
Eki Görüntüle 2117128
Havuz başında giydiği elbiseyi hala arıyorum. Bir de Serhan limonları alıp gelmeden evvel pembe bir elbise giymişti onu da arıyorum da bulamadım. :/
Ay zaten sitesinden baktım da tükenmiş. Gudubetler koştura koştura gidip almışlar hemen hıh.
Eki Görüntüle 2117128
ig de vitrinde ne var siye bi hesap var çoğunluk paylaşıyor ordan bakabilirsiniz
Merve boyle kloş modeller giyince oldugundan da kilolu duruyor ya, baseni hele cok fenaEki Görüntüle 2117132
Bunu da çok beğenmiştim ama Merve gibi etli butlu kadınlara daha çok yakışıyor gibi görüldüğü üzere ehehe. Benim gibi beğenen varsa gidip bakabilir hala var mı diye. :)
Merve boyle kloş modeller giyince oldugundan da kilolu duruyor ya, baseni hele cok fena