Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir ya ben de geçen hafta bulamamıştım bildirim iyi oluyordduçoğunluk diziyi bıraktı galiba, pek hareketsiz burasi alışmışım galiba yorumsuz diziye bakmak pek açmadı.
(bildirim gelmiyor ya artik, bulamayanlar mi oldu acaba)
twittera dvm
çoğunluk diziyi bıraktı galiba, pek hareketsiz burasi alışmışım galiba yorumsuz diziye bakmak pek açmadı.
(bildirim gelmiyor ya artik, bulamayanlar mi oldu acaba)
twittera dvm
Geçen bölümü kaçırdığım için senin özeti aradım amma bulamadımdı..Özet yapmayı özlediiim ama eskisi gibi hareketli bölüm bulamıyorum, başlığı kaybetmişim resmen
Gerçi bu bölüm sırf pilates topunun patlayışını görecegimiz icin bile kabul edilebilir hakkını yemeyeyim
Lanet olası federaller ay pardon senaristler motivasyonumu bozuyo coco, goygoy yapcak bi şey bulamayınca özet de olmadıGeçen bölümü kaçırdığım için senin özeti aradım amma bulamadımdı..
Hayattan beklentim o kadar düşük ki izliyorum hala. Gerçi geçen bölümü kaçırdımdı diye internetten izlerim diyordum tenezzül bile etmedim. Ne kaçarsa kaçsın dedim ya. Nasıl olsa güzel bi şey kaçırmadım.Lanet olası federaller ay pardon senaristler motivasyonumu bozuyo coco, goygoy yapcak bi şey bulamayınca özet de olmadı
Bu bölüme belki kısmet sonuna baglı