Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
yalnız bu kadar tezatlik olur Peloya bakiyorim içim kalkiyor resmen iskelet, merveye bakıyorum gözlerim yoruluyor resmen tombik tombik... :deli:

Ben de bunu dusunuyorum.. Ne demeye aldin o zaman koynuna? Kurallarin, kaidelerin, sınırların gunah gecesi sonrasi mi aklina geldi :KK53:
Cok tutarsiz bi senaryo oldu son kisimlar..

Bir de Serhan çocuğunu görmeye gidemez mi yani boşansa da mecbur Merve'yle görüşecek. Hemen kendini yerlere atmalar, mıyıl mıyıl hareketler. Valla Merve zeki değil, Merve'nin çevresindekiler salak. O yüzden Merve zekiymiş gibi görünüyor aralarında.

Bir de Serhan çocuğunu görmeye gidemez mi yani boşansa da mecbur Merve'yle görüşecek. Hemen kendini yerlere atmalar, mıyıl mıyıl hareketler. Valla Merve zeki değil, Merve'nin çevresindekiler salak. O yüzden Merve zekiymiş gibi görünüyor aralarında.
Ben de aynisini dusundum, mila icin de orda olabilirdi, neden bu buyuk tepki, anlamadan dinlemeden..
Bu haftaki bolumi az once izledim ben, son 3 haftaya gore gayet iyiydi, ne olacakti ki? Buyuk hizla baslayip simdi boyle gitmesi gayet olagan..

Ben de aynisini dusundum, mila icin de orda olabilirdi, neden bu buyuk tepki, anlamadan dinlemeden..
Bu haftaki bolumi az once izledim ben, son 3 haftaya gore gayet iyiydi, ne olacakti ki? Buyuk hizla baslayip simdi boyle gitmesi gayet olagan..

Evet önceki bölümlere kıyasla daha iyiydi. Ama 14. bölümde bütün heyecanı verdikleri için haliyle şu an insanları kesmiyor. Umarım tempoyu artırırlar biraz daha artık. Bu dizinin senaristi sonradan bozuyor, Kiralık Aşk dizisinde de böyle yapmıştı.

Evet önceki bölümlere kıyasla daha iyiydi. Ama 14. bölümde bütün heyecanı verdikleri için haliyle şu an insanları kesmiyor. Umarım tempoyu artırırlar biraz daha artık. Bu dizinin senaristi sonradan bozuyor, Kiralık Aşk dizisinde de böyle yapmıştı.
Beklenti asiri yuksek olunca kadinin eli ayagina dolandi galiba, yazamiyor :KK53:
Kiralik aşk haydi yaz dizisiydi, malzemesi cok klasikti ama Utc'de boyle olmamali..

bende temin izledim diziyi ... :KK3:

burcuyu resmen "ay memett bundan sonra yep yeni bi hayata yelken açiyoruz" gibisinden cümleleri söyletmek için diziye sokmuşlar. biktim bunların yepyeni hayatlarından . Ayrıca burcunun saç stili değişmeli! saçları toplayınca eblek suratli bişey oluyor :KK53:

inci karakterine de uyuz oldum.. :kızgın:

ama arzunun sinir krizi geçirdiği sahne iiidi ii:KK57:

bölüm sonuna heycan kattılar biraz ama bi sonraki bölüm fos cikmasa bari ... :KK59:

Bu bölümden umutluyum. Artık son şansın Meriç hanım abla. Daha da saçmalıklar silsilesi olursa izlemem gayri.

Not: Oya'nın göz altları :bicak:

X