Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Aman bu Serhan’ı da susturan susturana. Başladığın bi cümleyi de bitiriver be Serhan.

Oyanin ve Serhanin yanlis yaptigini dusunmuyorum.

Serhan evden ayrildi bosanalim dedi
Evden ayrildiktan sonra Oyayla beraber oldu karisina da acik acik bosanalim dedikten sonra beraber oldular.
Resmi islemi baslat dedi.

Asil aldatma iki kisiyi ayni anda yurutup devam etmektir.

Kızlar bişey dikkatimi çekti şimdi başlarken her hafta sorguları adam diyo ya bu 96 nın yeniden çekimi diye 96 da hepsi bir olup oyanın ufak cinayetini istemişlerdi şimdi de gerçek cinayetini işlemiş olabilirler mi? İkisinde de Merve öldüren oya ölen olur bu durumda ne dersiniz?

Kızlar ölmüyor galiba. Replikten tam emin değilim ama komiser olan eleman kızların şokta olduğunu, uyutulduklarını, ifadelerinin sonra alınacağını söylemişti. Ayrıca düşen takım elbiseli bir erkek gibi.

Gercekten cok severek izliyodum.hatta salı gununu heyecanla bekliyodum.son bikaç bölümdür tadı kaçtı ama.galiba hepimiz aynı durumdayız

Yatana kadar yapılanlar aldatma değil yani? Boşanalım demeden önce Oya'yı garantiye aldı. Bu aldatmak değil yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…