Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Cinayetin işlendiği parti Oya ile Serhan'ın düğün partisi diyollaaa. Eğer öyleyse komiser yardımcısı kızımızın "Yazık kavuşamadılar" olayı azıcık anlam kazanıyor. Dizi yürümüyor bari azıcık ben tahmin yapıp yürütmeye çalışayım. Öff kaos istiyoruz senarist Burcu'nun hamileliği falan yeterli değil benim için. Bir de cidden Mert Fırat böbreklerini üşütecek artık her bölüm soyunduruyorlar adamı.

Belki düzelmiştir diye heyecan yaptım.bugün ne günü dizim var diyordum.
Su.an puffff diyorum.
Serhan Oya Pelin ve Babasının yemek olayı daha önceki bölümde yokmuydu.neyle karistiryorum

Evet daha once de yazdigim gibi izlemeyecegim dedim ve izlemedim Az once esimin macinim devre arasindan faydalanip son sahneye bakayim dedim yeni bolum ilk sahne gosteriliyordu ayni diyaloglar ayni laf sokmalar ayni tas ayni hamam
Ay uc saat tv basinda harcayacagima gazete falan okudum oh canima degsin

Bende izlemedim galiba cok da bisey kacirmamisim :KK14:
Yarin en azindan reklamlari sara sara izlerim :halay:

Şimdi tekrarını izlicem, dün misafir vardı izleyemedim.bakalım neler olmuş yeni bölümde.o_O

ben de simdi izliyorum, Taylanin Oyanin peşinden "Oyacıımmm" diye koşuşu tam komediydi :KK70: benim de malesef başladığım bir diziyi sonradan begenmesem de meraktan izleme (atlaya atlaya bile olsa) huyum var :işsiz:

Senaristler bu yorumları okuyordur umarım başlarda gözümü kırpmadan izliyordum ama şimdi sıkıcı olmaya başladı. Oya da aşık olunca içindeki ergen ortaya çıktı o cool kadın şimdi liseli gibi saçma sapan triplerde

bon oslo ovlo bor orkoklo borobor olmom
ama arada sevisebilirim, flort eder tatli tatli atisirim, triplesirim ama adini koymadigim surece sorun yok :KK70:
diziyi ve hatta sneak peak i izledim. sneak peak in dizinin en heyecanli kisimlari olur genelde bu sneak peak bile rezalet hep ayni seyler. boyle giderse daha izlemem

bu hafta dizinin vermeye çalıştığı mesaj bence yerindeydi. güçlü,herşeyi tek başına halletmeye alışmış, bir erkeğin gölgesine sığınmayan kadın yalnız kadındır. ve dizinin sonundaki oya gibi yapayalnız kalıp sandalye tepesinde ağlamaya mahkum olur çoğu zaman. erkeğe ağlayıp zırlayan nolur beni bırakma sana ihtiyacım var diye yalvaran eziklenen kadın adamı türlü oyunlarla yanına çekmeyi başardı...

karakter olarak Oya'nın çoğu yönlerini kendime benzetiyorum bazen. o yüzden psikolojik olarak kendimce analiz ettiğimde oyayı düz, dümdüz bir kadın olarak görüyorum. oyunlardan anlamayan, dolap döndürmeyi bilmeyen,ne düşünüyorsa dümdüz söyleyen, ne hissediyorsa birebir yansıtan ve öyle yaşayan bir karakter. mesela aşık oluyor ergen gibi davranmaya başlıyor çünkü içinden gelen ve yaşadığı yaptığı şeyler birebir örtüşüyor. arkadaşlarına diyor ki sorsanıza birbirinize neden bunu yaptın bana diye, dürüst olun hayatınızda bir kere diyor. ama onlar birbirlerine yalandan canım cicim demeye devam ederken biryandan da birbirlerinin hayatlarını hunharca mahvediyorlar. hayatı boyunca hep tek olmuş, kendine inanmış ve sadece kendine güvenmiş. bir erkek birdenbire hayatına giriyor, kendince ve tabii ki iyi niyetle ona yardımcı olmaya çalışıyor ancak Oya bunu o özgüvenini elinden almaya çalışmak olarak görüyor belki ve buna hakaret gözüyle bakıyor. erkeğin gölgesine sığınmadığı, ağlayıp yalvarmadığı için de yalnız kalmak kaderi gibi oluyor bir yerde...

en iyi sahneler mervenin
artık merveyi seviyorum
kadin cam üstünde yürüdü daha ne yapsın.
daha çok merve olsun dizide . en azından dizinin şanı kurtulur :)

karakter olarak Oya'nın çoğu yönlerini kendime benzetiyorum bazen. o yüzden psikolojik olarak kendimce analiz ettiğimde oyayı düz, dümdüz bir kadın olarak görüyorum. oyunlardan anlamayan, dolap döndürmeyi bilmeyen,ne düşünüyorsa dümdüz söyleyen, ne hissediyorsa birebir yansıtan ve öyle yaşayan bir karakter. mesela aşık oluyor ergen gibi davranmaya başlıyor çünkü içinden gelen ve yaşadığı yaptığı şeyler birebir örtüşüyor. arkadaşlarına diyor ki sorsanıza birbirinize neden bunu yaptın bana diye, dürüst olun hayatınızda bir kere diyor. ama onlar birbirlerine yalandan canım cicim demeye devam ederken biryandan da birbirlerinin hayatlarını hunharca mahvediyorlar. hayatı boyunca hep tek olmuş, kendine inanmış ve sadece kendine güvenmiş. bir erkek birdenbire hayatına giriyor, kendince ve tabii ki iyi niyetle ona yardımcı olmaya çalışıyor ancak Oya bunu o özgüvenini elinden almaya çalışmak olarak görüyor belki ve buna hakaret gözüyle bakıyor. erkeğin gölgesine sığınmadığı, ağlayıp yalvarmadığı için de yalnız kalmak kaderi gibi oluyor bir yerde...
Fazla yumuşak geldi Oya için yorumunuz .
Oya , sofrasına oturduğu , yemeğini yediği arkadaşının ! kocasıyla oldu . İnsan daha ne kadar kararktersiz olabilir ki ? O düzlüğünü Merve nin karşına çıkıp yaşadıklarını anlatırken de görmek isterim .
Haksızlığa uğradı evet , psikolojisi bozuk evet ama maalesef yoklar birbirlerinden farkları , o nedenle bu dörtlü ne yaşanırsa yaşansın kopamıyorlar .

18. bölüm fragmanı yayınlandı bu arada;
Burcu, sahte hamileliğini güzelce yaşarken bu yalanı doktorluk tecrübesi sayesinde ilk fark eden Oya olur. Öğrendiği bu yalanı Arzu’ya söyleyip söylememekte kararsız kalsa da sonunda en doğru kararı verir.
KAYNAK

X