yok efendim neymişşş seven insan sinirliykende söyleyebilirmiş söyleyemiyosa sevgisine inanılmazmış.tövbe tövbeeeeburada siz haklısınız tabiki tartışma esnasında bu tarz sorular sorulmamalı bence, eşin ısrarla seviyomusun diye sorup durmuş diretmiş, sen yinede seviyorum demişsin bravoşimdi kocan bunun üzerine yinede sana trip atıyo tuhaff
aynen anlattım anlatmasına ama cok asabileşti sevsem sinirlide olsam söylermişim ama sevmiyomuşumSize bilenmiştim, eşinize çıktı
Sakın sakin anlatırsını gerginken öyle olabileceğini, üstünüze gelmemesini.
aynen anlattım anlatmasına ama cok asabileşti sevsem sinirlide olsam söylermişim ama sevmiyomuşum
orda zorla soylemis, israr edilince zorla oluyo haliyle.. sevmedigi halde seviyorum demis degil yani.. ikisi cok farkli..kızlar ufak bi konudan tartıştınız diyelim.hatalısınız eşinizde sinirli o sırada özür dilediniz ama eşiniz hala uzattı ...ardından eşinize sen beni sevmiyomusun diye sordunuz?...eşinizde ''sinirliyim cevap bekleme!!'' dedi...sonra tartıştınız tekrar. 5 dk sonra aradınız ...beni seviyomusun diye tekrar sordunuz oda seviyorum dedi.....
sizde''zorla söyledin gerciiiii amaa neyse'' dediniz....eşinizde ''zorlada olsa en azından söyledim'' dedi.............
bu durumda tepkiniz ne olurdu.? ne yapardınız yani zorla söyledim evet dediginde kızarmıydınız sizi sevmedigini düşünürmüydünüz........
bide eşinizin sizi sevmedigini düşünseniz bir cırpıda ayrılırmıydınız
Arkadaşlar bu arada seviyomusun diye sorup duran eşim . bende zorla söyledim evet dedim.daha doghrusu o sinirle öyle demişim farkında bile degilim ama o cok kırıldı sevmedigimi sanıyo şimdi
Sinirliyken defalarca sormak nedir ya? O sinirle güzel şeyler mi söylenecek sanki? Eşim de bazen yapar ama bu sinirle şimdi bu sorunun hiç sırası değil derim.kızlar ufak bi konudan tartıştınız diyelim.hatalısınız eşinizde sinirli o sırada özür dilediniz ama eşiniz hala uzattı ...ardından eşinize sen beni sevmiyomusun diye sordunuz?...eşinizde ''sinirliyim cevap bekleme!!'' dedi...sonra tartıştınız tekrar. 5 dk sonra aradınız ...beni seviyomusun diye tekrar sordunuz oda seviyorum dedi.....
sizde''zorla söyledin gerciiiii amaa neyse'' dediniz....eşinizde ''zorlada olsa en azından söyledim'' dedi.............
bu durumda tepkiniz ne olurdu.? ne yapardınız yani zorla söyledim evet dediginde kızarmıydınız sizi sevmedigini düşünürmüydünüz........
bide eşinizin sizi sevmedigini düşünseniz bir cırpıda ayrılırmıydınız
Arkadaşlar bu arada seviyomusun diye sorup duran eşim . bende zorla söyledim evet dedim.daha doghrusu o sinirle öyle demişim farkında bile degilim ama o cok kırıldı sevmedigimi sanıyo şimdi