ufak bir soru ve dert.....eşiniz/sevgiliniz/nişanlınız size deseydi...?

Erkeklerin böyle trip atması, bu tarz israrli sorgulamalari da kulağa çok komik geliyor dogrusu

Size bilenmiştim, eşinize çıktı

Sakın sakin anlatırsını gerginken öyle olabileceğini, üstünüze gelmemesini.

yok efendim neymişşş seven insan sinirliykende söyleyebilirmiş söyleyemiyosa sevgisine inanılmazmış.tövbe tövbeeee

Size bilenmiştim, eşinize çıktı

Sakın sakin anlatırsını gerginken öyle olabileceğini, üstünüze gelmemesini.
aynen anlattım anlatmasına ama cok asabileşti sevsem sinirlide olsam söylermişim ama sevmiyomuşum

orda zorla soylemis, israr edilince zorla oluyo haliyle.. sevmedigi halde seviyorum demis degil yani.. ikisi cok farkli..

ergence soruya ergence cvp olmuş bence eşlerin arasında böyle muhabbetler bana çok saçma gelir

insan sinirliyken tartışırken karşısındakine ah canım vah gülüm ben seni çok seviyorum diyemez ki!eşiniz de çocuk gibi saçmalamış valla...

Sinirliyken defalarca sormak nedir ya? O sinirle güzel şeyler mi söylenecek sanki? Eşim de bazen yapar ama bu sinirle şimdi bu sorunun hiç sırası değil derim.

Beni seviyor musun diye de sormazdım.
Beni seviyor musun, özledin mi soruları karşısındakini baskı altına alan sorular.
Özledim, seviyorum, seni düşünüyorum gibi cümlelerin mi ekine asla yakışmadığını düşünürüm daima.

Ya kızın eşi bunu defalarca ısrarla soran kendi değil..Allah allah haklısın bende olsam demzdim seviyorum diye..

Çocuk ruhlu biri esiniz, anlaşılan. Aklı başında , olgun biri böyle davranmaz malumunuz.
Küçük bir çocuğun gönlünü alır gibi yaklaşın. Amaaaaan bunla ömür mü geçer ya , boşa gitsin

sinirliyken aşk maşk gelmiyor göz önüne ya. o yüzden sormamak en iyisi. iki taraf içinde. sinir geçince kendiliğinden söylüyosun zaten. bende öyle oluyo yani..

kusura bakmayın belki de benden yaşça büyüksünüz ama şımarıklık gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…