Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapan ben degilim eşim.kusura bakmayın belki de benden yaşça büyüksünüz ama şımarıklık gibi geldi
Adam buna sorup duruyor arkadaşım yazının sonunu okuyun kadın şinirden evet demiş adam da sevmiyorsun beni demissyahu beni de sinirliyken zorlasalar seviyor musun diye ben sinirimden hayır bile derim.
neden adamın bu kadar üstüne gidiyorsun ki?
aklıma direk bu geldiartık bu soru bayatladı eşim bana sorsa böyle bişeysinirimden sevmiyorum işte sevmiyorum diye bağırırdım saçma olmuş
Tartıştığım eşime beni seviyor musun diye sormam o atmosferde.Tartışıpta 5 dk sonra arayıp beni seviyor musun diye soran insanın psikolojisinde bir sorun vardır.Bir de bi insana niye zorla seni sevdiğini söyletme ihtiyacı duyuyorsun.Seni sevmesi farklı birşey,seni sevdiğini zorla söyletmek farklı birşey.kızlar ufak bi konudan tartıştınız diyelim.hatalısınız eşinizde sinirli o sırada özür dilediniz ama eşiniz hala uzattı ...ardından eşinize sen beni sevmiyomusun diye sordunuz?...eşinizde ''sinirliyim cevap bekleme!!'' dedi...sonra tartıştınız tekrar. 5 dk sonra aradınız ...beni seviyomusun diye tekrar sordunuz oda seviyorum dedi.....
sizde''zorla söyledin gerciiiii amaa neyse'' dediniz....eşinizde ''zorlada olsa en azından söyledim'' dedi.............
bu durumda tepkiniz ne olurdu.? ne yapardınız yani zorla söyledim evet dediginde kızarmıydınız sizi sevmedigini düşünürmüydünüz........
bide eşinizin sizi sevmedigini düşünseniz bir cırpıda ayrılırmıydınız
Arkadaşlar bu arada seviyomusun diye sorup duran eşim . bende zorla söyledim evet dedim.daha doghrusu o sinirle öyle demişim farkında bile degilim ama o cok kırıldı sevmedigimi sanıyo şimdi
Sinirle söylediğin belli tatlım kırılmasına gerek yok... Yani ben onun yerinde olsam kırılmasım karıma sıkı sıkı sarılırdım...Arkadaşlar bu arada seviyomusun diye sorup duran eşim . bende zorla söyledim evet dedim.daha doghrusu o sinirle öyle demişim farkında bile degilim ama o cok kırıldı sevmedigimi sanıyo şimdi
kızlar ufak bi konudan tartıştınız diyelim.hatalısınız eşinizde sinirli o sırada özür dilediniz ama eşiniz hala uzattı ...ardından eşinize sen beni sevmiyomusun diye sordunuz?...eşinizde ''sinirliyim cevap bekleme!!'' dedi...sonra tartıştınız tekrar. 5 dk sonra aradınız ...beni seviyomusun diye tekrar sordunuz oda seviyorum dedi.....
sizde''zorla söyledin gerciiiii amaa neyse'' dediniz....eşinizde ''zorlada olsa en azından söyledim'' dedi.............rumda tepkiniz ne olurdu.? ne yapardınız yani zorla söyledim evet dediginde kızarmıydınız sizi sevmedigini düşünürmüydünüz........
bide eşinizin sizi sevmedigini düşünseniz bir cırpıda ayrılırmıydınız
Arkadaşlar bu arada seviyomusun diye sorup duran eşim . bende zorla söyledim evet dedim.daha doghrusu o sinirle öyle demişim farkında bile degilim ama o cok kırıldı sevmedigimi sanıyo şimdi