ufak bir soru ve dert.....eşiniz/sevgiliniz/nişanlınız size deseydi...?

bu sevgi olayını hareketlerinden çözeceksiniz çok seviyorum deyip hanımını dövende var

Sevmiyorum dememiş ki zorladın sevdiğimi söyledim sen onuda söylemiyorsun anlamında demiş bence. Alınganlık yapmışsınız biraz aranızı bozup ayrılmayın bundan dolayı

Banada eşim kızgın olduğumda bu tip sorular sorarsa hayır sevmiyorum , hayır özlemedim gibi cevaplar veriyorum, ve onu sinir etmek için söylediğimi biliyor şaklabanlık filan yapar, güldürür beni yumuşarşam gerçek duygularımı açıklarım :-) yani çiftler birbirini tanımalı, gereksiz alınganlık yapmamalı sevmeyen yanında durur mu Allah aşkına

yahu beni de sinirliyken zorlasalar seviyor musun diye ben sinirimden hayır bile derim.
neden adamın bu kadar üstüne gidiyorsun ki?
Adam buna sorup duruyor arkadaşım yazının sonunu okuyun kadın şinirden evet demiş adam da sevmiyorsun beni demiss

ben sinirlendiğimde nefter ediyorum senden bile derim...
eşiniz büyütmüş sinir anında aşk sözcüklerini kimse söylemez

bunu eşim yapıyor
sinirliyken ''sevıyor musun ?'' dıye soruyor ve o anda onu öldüresim gelıyor
sinirim 2 katına cıkıyor

Sozleri gec. Sevilmedigini hissediyorsa bi insan problem vardir. Kavga aninda israrla seviyor musun demek cok sacma

Tee allam ya,
Biz bu muhabbetleri lise de ergenlikte yapıyorduk.
Hala devam mı böyle şeyler ya.
İlginç bi çiftsniz.

bence siz çok üstüne gitmişsiniz eşiniz sinirliyken sizi kızdırmak için söylemiş ben gerçek olduğunu düşünmüyorum...

eşiniz niye sorup duruyorki ben de sinirliyke kendimi bile inandırırım onu sevmiyorsun derim

artık bu soru bayatladı eşim bana sorsa böyle bişeysinirimden sevmiyorum işte sevmiyorum diye bağırırdım saçma olmuş

artık bu soru bayatladı eşim bana sorsa böyle bişeysinirimden sevmiyorum işte sevmiyorum diye bağırırdım saçma olmuş

Ben de sinirliyken esim sorar sevuyor musun diye. Hayir sevmiyorum hatta nefret ediyorum derim. Senin nefretin bile aşk kokuyor der sonra baslariz gulmeye.

kızlar ufak bi konudan tartıştınız diyelim.hatalısınız eşinizde sinirli o sırada özür dilediniz ama eşiniz hala uzattı ...ardından eşinize sen beni sevmiyomusun diye sordunuz?...eşinizde ''sinirliyim cevap bekleme!!'' dedi...sonra tartıştınız tekrar. 5 dk sonra aradınız ...beni seviyomusun diye tekrar sordunuz oda seviyorum dedi.....
sizde''zorla söyledin gerciiiii amaa neyse'' dediniz....eşinizde ''zorlada olsa en azından söyledim'' dedi.............

bu durumda tepkiniz ne olurdu.? ne yapardınız yani zorla söyledim evet dediginde kızarmıydınız sizi sevmedigini düşünürmüydünüz........

bide eşinizin sizi sevmedigini düşünseniz bir cırpıda ayrılırmıydınız
Arkadaşlar bu arada seviyomusun diye sorup duran eşim . bende zorla söyledim evet dedim.daha doghrusu o sinirle öyle demişim farkında bile degilim ama o cok kırıldı sevmedigimi sanıyo şimdi
Tartıştığım eşime beni seviyor musun diye sormam o atmosferde.Tartışıpta 5 dk sonra arayıp beni seviyor musun diye soran insanın psikolojisinde bir sorun vardır.Bir de bi insana niye zorla seni sevdiğini söyletme ihtiyacı duyuyorsun.Seni sevmesi farklı birşey,seni sevdiğini zorla söyletmek farklı birşey.

Arkadaşlar bu arada seviyomusun diye sorup duran eşim . bende zorla söyledim evet dedim.daha doghrusu o sinirle öyle demişim farkında bile degilim ama o cok kırıldı sevmedigimi sanıyo şimdi
Sinirle söylediğin belli tatlım kırılmasına gerek yok... Yani ben onun yerinde olsam kırılmasım karıma sıkı sıkı sarılırdım...

kızlar ufak bi konudan tartıştınız diyelim.hatalısınız eşinizde sinirli o sırada özür dilediniz ama eşiniz hala uzattı ...ardından eşinize sen beni sevmiyomusun diye sordunuz?...eşinizde ''sinirliyim cevap bekleme!!'' dedi...sonra tartıştınız tekrar. 5 dk sonra aradınız ...beni seviyomusun diye tekrar sordunuz oda seviyorum dedi.....
sizde''zorla söyledin gerciiiii amaa neyse'' dediniz....eşinizde ''zorlada olsa en azından söyledim'' dedi.............rumda tepkiniz ne olurdu.? ne yapardınız yani zorla söyledim evet dediginde kızarmıydınız sizi sevmedigini düşünürmüydünüz........

bide eşinizin sizi sevmedigini düşünseniz bir cırpıda ayrılırmıydınız

her kavgada böyle karşılıklı sevgi onayından mı geçiyonuz??
kusura bakmayın ama çok ergence geldi....

X