ufak bir soru ve dert.....eşiniz/sevgiliniz/nişanlınız size deseydi...?

Daha once burda konu acmistim.. cok dertliydim.. canim simdiki gercekden adam gibi adam yok ... ben 10 gunde evlendim ayrıldım. Megerse psikolojik sorunlati varmis . Ve madde kullanma soruni. Ve benim haberim gec oldu daha oncede 2 kez nisanlanmis zart zurt... innanin ki cok arastirin cok . Ama evlilikde olmayinca olmazmis. Beni kullandi kapinin onune atti..

konuyu baştan yanlış anlatmışsın millet trip yapanı sen sanarak yorum yapacak tabi.
Geçici bi durum olduğuna eminim sonuçta seviyorsun ve bunu gösterirsin düzelir

Bazen esime cok kirilirim. Beni seviyor musun der. Hayir hic sevmiyorum derim o kirginlikla ama buna takilmaz. O durum gecince normale donunce bol bol sevdigimi soylerim. O zaman da kirginlikla oyle dedigimi soylerim.

kızlar ufak bi konudan tartıştınız diyelim.hatalısınız eşinizde sinirli o sırada özür dilediniz ama eşiniz hala uzattı ...ardından eşinize sen beni sevmiyomusun diye sordunuz?...eşinizde ''sinirliyim cevap bekleme!!'' dedi...sonra tartıştınız tekrar. 5 dk sonra aradınız ...beni seviyomusun diye tekrar sordunuz oda seviyorum dedi.....
sizde''zorla söyledin gerciiiii amaa neyse'' dediniz....eşinizde ''zorlada olsa en azından söyledim'' dedi.............

bu durumda tepkiniz ne olurdu.? ne yapardınız yani zorla söyledim evet dediginde kızarmıydınız sizi sevmedigini düşünürmüydünüz........

bide eşinizin sizi sevmedigini düşünseniz bir cırpıda ayrılırmıydınız
Arkadaşlar bu arada seviyomusun diye sorup duran eşim . bende zorla söyledim evet dedim.daha doghrusu o sinirle öyle demişim farkında bile degilim ama o cok kırıldı sevmedigimi sanıyo şimdi
Turk filmi gibin olmus;
Erkek : seviyor musun
Kadin : seviyorum
E : bir daha soyle
K : seviyorum
E : bir daha soyle
K : seviyorum
E : yalaannnnn soyluyorsunnnn (sraaaakkk)

Yeni evliler boyledir.Yillar geçince yada evliliğine güvenen bu gibi işlerle uğrasmaz

Herkes soruyu yanliş anlamiş:KK43:
Valla ben o sinirle sevmiyorum defol bile diyorum. Sonra gulup geçiyoruz.
Canim o benim oyyy gadasi nasil sevmem onuuuu sinir edip delirtsede :KK15:

insanlar sinirliyken genelde ne dediğini bilmiyor, sevmiyorum der seviyor olabilir, seviyorum der sevmeyebilir o yüzden sakinleşince konuşmak en güzeli. inirliyken ben de gerçeği yansıtmayan şeyler söylüyormuşum oluyor yani. maalesef öfke kontrolü olmayan bir toplumuz, o yüzden eş adayında aradığım önemli kriterlerden birisi de öfkesine hakim olması.

eşim sevgilim beni sevmese içim kan ağlaya ağlaya ayrılırım...

Bu cevabı almak için ustun çapa harcamissin. BBöyle durum da olayı sogumaya bırakmak lazım. Üstelemek doğru değil :KK12:

Seviyorsunuz, kızgın olduğunuz için "zaten haksız, bir de sevdiğimi söyleyip ödüllendiremem" diye düşünüp "cevap bekleme" dediniz. Özür dilediyse uzatmamayı deneseydiniz keşke. O da sizi seviyor gibi, seviyor ki soruyor, soruyor ki seviyor. Tavır yapma sırası ona gelmiş, fırsat bulmuş, kullanıyor. Sevginizi belli edin. Geçecektir.

Ben de eşime bir tartışma sırasında bağıra bağıra sevmiyorum artik seni. Sevmiyorum git burdan demiştim. Ama deli gibi seviyorum oda bunu biliyor :KK200:

X