How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Uf uf tatiller çok pahalı

Ben palmwingsephesus a baktım onu düşünüyordum. Aynı otel mi acaba ? Kuşadasında en güzel onu gördüm
Yok onu bilmiyorum umarım isim yasak değildir kuştur club benim dediğim. Ben çok sevmiştim orayı çok büyüktü. Içinde sincaplar dolaşıyordu küçük bir hayvanat bahçesi vardı. Ama cidden büyüktü size uygun olur mu bilmem. Her yere yakın yer isteyince olur derler sanırım

Tlc de emlak programını izleyince ben de sinir oluyorum😂
Ada avcıları var orda bir de en sinir bozucusu :KK70: Yalnız bir yer vardı şimdi unuttum çok güzel ama bize çok uzaktı Amerikalı bir çift kocaman bir adayı uyguna almıştı orda öyleymiş fiyatlar. Yalnız 10 sene öncesinin programı ise çok bozulurum haa

Ada avcıları var orda bir de en sinir bozucusu :KK70: Yalnız bir yer vardı şimdi unuttum çok güzel ama bize çok uzaktı Amerikalı bir çift kocaman bir adayı uyguna almıştı orda öyleymiş fiyatlar. Yalnız 10 sene öncesinin programı ise çok bozulurum haa
10 sene önce olabilir valla. 350 bin euroya 7 8 odalı havuzlu malikane alıyorlardı. 😅avrupada anca daire alırsın

Saol ya moralim zaten bir bozuktu şimdi 5 bozuk 😀😀 insanın şeyma subaşı olası geliyor 😅

Artık evlendim, yaş da orta yaş; geçti benden zenginkoca.avi
Vaktinde az uyanık olsaydım da bi zengin kapaklasaydım diyeceğim ama yazık kocam da iyi, bi de bebem var.
Tek seçenek kalıyor, sürpriz Mısırlı dede mirası.
İnşallah vardır öyle bi dedeciğimiz ve ölür, dinimiz, amin. :dua:

Urlanin denizi nasıl kudra sığlığı, temiz oluşu vs yönünden?
Mordoğan ın da denizi çok güzeldir,mesela manal koyu, ayı balığı koyu aklınızda olsun, özellikle temiz ve dalgasız deniz arayana
Konu sahibi özdere, gümüldür otellerine de bakabilirsiniz, fiyatlar biraz daha düşük olabilir. Özdere de deniz güzeldir sadece biraz taşlıl, deniz ayakkabısı ile girmek daha iyi oluyor

valla biz öğrenciler iöin en güzeli deniz kenarında bir pansiyon/apartta kalmaktı yemeği marketten alıp yapıyordun elektrikli ocakta, ama şimdi o bile pahalı gidip kalınacak gibi değil. 2018de denize sıfır ve havuzu olan bir yere gidip 4 gün kalmıştık üç arkadaşımla birlikte ve 450 tl ydi. Tekrar baktık aynı yere bu sene ve şu an 1.650 tl tutuyor, diyeceklerim bu kadar :)

Back