- 22 Mart 2021
- 2.512
- 20.224
- 258
- Konu Sahibi LarkeTanner
Az önce Bahamalı İbizalı klipler izledim moralim çok bozuldu. Bodrum nedir ya; Bahama istiyorum da affedersin nah giderim. Evi mi satsam napsam, gelmişim dünyaya bi kere yiyem evi he?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım gönlünüze göre bir yer bulur çok güzel bi tatil geçirirsinizEvet canım güzel bir yer bende gittim ama o tarz bize uymuyor. Anlattım konuda neden uymadığını
Olimpos oteller zinciridir. Tek yerde yok. Size neden uymuyor? Hd otellerdirEvet canım güzel bir yer bende gittim ama o tarz bize uymuyor. Anlattım konuda neden uymadığını
Yok onu bilmiyorum umarım isim yasak değildir kuştur club benim dediğim. Ben çok sevmiştim orayı çok büyüktü. Içinde sincaplar dolaşıyordu küçük bir hayvanat bahçesi vardı. Ama cidden büyüktü size uygun olur mu bilmem. Her yere yakın yer isteyince olur derler sanırımBen palmwingsephesus a baktım onu düşünüyordum. Aynı otel mi acaba ? Kuşadasında en güzel onu gördüm
Tlc de emlak programını izleyince ben de sinir oluyorumAz önce Bahamalı İbizalı klipler izledim moralim çok bozuldu. Bodrum nedir ya; Bahama istiyorum da affedersin nah giderim. Evi mi satsam napsam, gelmişim dünyaya bi kere yiyem evi he?
Tlc de emlak programını izleyince ben de sinir oluyorum
Olimposu ben hani yer olan olimpos sandım otel değil öyle demedi mi acaba arkadaş ? Olimposda bildiğim kadarıyla bungolow evler falan var sadeceOlimpos oteller zinciridir. Tek yerde yok. Size neden uymuyor? Hd otellerdir
Ada avcıları var orda bir de en sinir bozucusu Yalnız bir yer vardı şimdi unuttum çok güzel ama bize çok uzaktı Amerikalı bir çift kocaman bir adayı uyguna almıştı orda öyleymiş fiyatlar. Yalnız 10 sene öncesinin programı ise çok bozulurum haaTlc de emlak programını izleyince ben de sinir oluyorum
Aynı hislerdeyiz asıl istek o tabiiiAz önce Bahamalı İbizalı klipler izledim moralim çok bozuldu. Bodrum nedir ya; Bahama istiyorum da affedersin nah giderim. Evi mi satsam napsam, gelmişim dünyaya bi kere yiyem evi he?
Iykum geldi ben de karıştırdım. Evet dediğiniz gibiOlimposu ben hani yer olan olimpos sandım otel değil öyle demedi mi acaba arkadaş ? Olimposda bildiğim kadarıyla bungolow evler falan var sadece
10 sene önce olabilir valla. 350 bin euroya 7 8 odalı havuzlu malikane alıyorlardı. avrupada anca daire alırsınAda avcıları var orda bir de en sinir bozucusu Yalnız bir yer vardı şimdi unuttum çok güzel ama bize çok uzaktı Amerikalı bir çift kocaman bir adayı uyguna almıştı orda öyleymiş fiyatlar. Yalnız 10 sene öncesinin programı ise çok bozulurum haa
Şunu izledim sinirim bozuldu gece gece, izleyin sizin de bozulsun:
Evde leğene tuz doldurur ayaklarımı sokarım gene de şeyma olmak istememmmmmSaol ya moralim zaten bir bozuktu şimdi 5 bozuk insanın şeyma subaşı olası geliyor
O da öyleydi işte ama bir de kocaman adaydı. Ben çocuğumun okula gidip gelmesi zor olur adadan diye almak için okulu bitirmesini bekliyorum10 sene önce olabilir valla. 350 bin euroya 7 8 odalı havuzlu malikane alıyorlardı. avrupada anca daire alırsın
O da öyleydi işte ama bir de kocaman adaydı. Ben çocuğumun okula gidip gelmesi zor olur adadan diye almak için okulu bitirmesini bekliyorum10 sene önce olabilir valla. 350 bin euroya 7 8 odalı havuzlu malikane alıyorlardı. avrupada anca daire alırsın
evet yer olarak söyledimOlimposu ben hani yer olan olimpos sandım otel değil öyle demedi mi acaba arkadaş ? Olimposda bildiğim kadarıyla bungolow evler falan var sadece
Saol ya moralim zaten bir bozuktu şimdi 5 bozuk insanın şeyma subaşı olası geliyor
Mordoğan ın da denizi çok güzeldir,mesela manal koyu, ayı balığı koyu aklınızda olsun, özellikle temiz ve dalgasız deniz arayanaUrlanin denizi nasıl kudra sığlığı, temiz oluşu vs yönünden?