- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
- Konu Sahibi LarkeTanner
Nispeten ucuzmuş alanya ama korkuyorum biraz alanyadanAlanyada çok güzel oteller vardır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nispeten ucuzmuş alanya ama korkuyorum biraz alanyadanAlanyada çok güzel oteller vardır.
Aaa neden?Nispeten ucuzmuş alanya ama korkuyorum biraz alanyadan
neden kiNispeten ucuzmuş alanya ama korkuyorum biraz alanyadan
Konuyu baştan okumadın. Çadır tatili uygun değil olmazneden ki
çadır tatilini de düşünün derim
Ya ne bilim otele gelen kişiler çok karışık olabiliyor alanyada . Daha önce biraz tecrübem oldu daAaa neden?
anladım teşekkür ederimKonuyu baştan okumadın. Çadır tatili uygun değil olmaz
2 kez alanyaya gitmiştim hiç öyle bi sorun yaşamdık pansiyondu biri hattaYa ne bilim otele gelen kişiler çok karışık olabiliyor alanyada . Daha önce biraz tecrübem oldu da
Çoğunluk rus alman dır zaten çoğu otelde.Asıl bizimkilerden rahatsız oluyorum ben tatillerimdeYa ne bilim otele gelen kişiler çok karışık olabiliyor alanyada . Daha önce biraz tecrübem oldu da
Yani deger mi diye dusunuyor insan ben 30 bin liralik ya da 20 bin liralik ne hizmet aliyorum ki senden..Benim mesleğim bu. Ama haklısınız 9 bine 9 gün 2 yetişkin 1 çocuk kaldığımız otel 30 lu bir fiyat istedi erken rezerve yapmadığımız için. Veremedik verilmezzx![]()
Ben istemiyorum bilmiyorum ürküyorum nedense biraz çok karışık bi yer2 kez alanyaya gitmiştim hiç öyle bi sorun yaşamdık pansiyondu biri hatta
Ya onlarda sorun yok da bizimkilerden biraz tekinsiz tipler gelebiliyor. Bi de küçükken arabayla beraber kaçırılma girişimine maruz kaldık orda bi istemiyorum işteÇoğunluk rus alman dır zaten çoğu otelde.Asıl bizimkilerden rahatsız oluyorum ben tatillerimde![]()
5 yıldızlı otelde ürkecek bir şey olmaz.Ben istemiyorum bilmiyorum ürküyorum nedense biraz çok karışık bi yer
Evet kusadasi icin cok fazla haklisin canim.Evet aynen öyle olmuş . O nedenle bodrum bölgesine yanaşamadım bu sene. Ama o fiyata olan otellere biraz yaklaşır bir tarzda kuşadasında daha uygundu orayı düşündüm ama o bile çok pahalı. Ne bilim kuşadasına 9 bin vermek üzüyor beni .
sessiz bi yer istersenizBen istemiyorum bilmiyorum ürküyorum nedense biraz çok karışık bi yer
ben olimposa hayran kalmıştımKemer bölgesi otelleri çok güzeldir ama tuzludur fiyatları amara dolce mesela. Hayvanat bahçesi bile var içinde
Ben palmwingsephesus a baktım onu düşünüyordum. Aynı otel mi acaba ? Kuşadasında en güzel onu gördümKusadasinda da çok güzel yerler var niye değmez diyorsunuz. Ben zamanında gittiğimiz tatil köyüne baktım çok da güzel bir yerdi 1 haftalığı 12bine yakın. Ismini verebilirim uygun derseniz özelden.
Evet canım güzel bir yer bende gittim ama o tarz bize uymuyor. Anlattım konuda neden uymadığınıben olimposa hayran kalmıştım