How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Uf uf tatiller çok pahalı

Bugün kaldığım KAMPİNGE bir kişi- yüz lira verdim!!! Diyeceklerim bu kadar :KK62::KK62::KK62:
(Normalde kamping dediğin 35-50 falan olur. Sonuçta sadece iki metre alan işgal ediyorsun o kadar. Ama içine asla oynamayacagin salak bir masa tenisi,asla izlemeyecegin açıkhava sineması koyuyorlar,kenara da bambu ağacından şeritler çekti mi, "glamping" adı altinda kitliyorlar.)

Ben palmwingsephesus a baktım onu düşünüyordum. Aynı otel mi acaba ? Kuşadasında en güzel onu gördüm
2017’de iki günlüğüne kaldık ben beğenmedim. Ama biz kalabalıktık diye eğlenmiştik. Kardeşinizin istediği kokteylleri bulamazsınız, çalışanlar kokteyl yapmayı bilmiyordu. Malzeme de yok zaten. Deniz korkunç kötü, altı balçık gibi bişey, aşırı sığ. Ama havuzları, özellikle yetişkin havuzu güzeldi.

Ben sizi anladım. Alanya kemer otellerini sevmiyorsunuz gelen insan popülasyonundan dolayı, ben de sevmem. Antalyada sadece belek tercihimdir otel konusunda. Onların da yanına yaklaşılmıyor.

Turgutreis otellerine baktınız mı? Küçük otellerdir ama hizmet kalitesi iyidir. Bodrumun geneline göre daha uygun fiyatlıdır. Deniz taşlık ama temizdir.

22A83689-2E0E-4C46-BC5B-0080CB23A082.png
3CCB1184-132A-49E8-9844-A8CD0D5E4407.png
8655642B-A5EA-4155-BB60-363FE61448B7.jpeg
F2FC1991-B97F-4FBC-8997-3DA6BEB3D211.jpeg

Bunların hepsinde kaldım. Beklentinizi karşılayacağını düşünüyorum. Uzuuun uzun kalmadım hiç birinde maksimum 4 gecedir. Long weekend yapacağımız zaman tercih ettiğimiz bölge bodrum. Yakın hemencik git iki gün kal dön tatili ☺️ Fiyatlar da 7 binin altında hepsinde şu an.

Bir de son dakika fırsatlarını takip edin derim. Gece yarı fiyata satın alıp sabah tatile gittiğim çok oldu benim.

Bugün kaldığım KAMPİNGE bir kişi- yüz lira verdim!!! Diyeceklerim bu kadar :KK62::KK62::KK62:
(Normalde kamping dediğin 35-50 falan olur. Sonuçta sadece iki metre alan işgal ediyorsun o kadar. Ama içine asla oynamayacagin salak bir masa tenisi,asla izlemeyecegin açıkhava sineması koyuyorlar,kenara da bambu ağacından şeritler çekti mi, "glamping" adı altinda kitliyorlar.)
Bu yaz tatilimin sonuna bir de kamping ekleyeyim dedim. Gecesi 200 liraydı. Kahvaltı dahil sadece. Kalırız 3-4 gece dedik ama bir aksilik oldu öğleden sonra gittiğimiz alandan sabah kahvaltı yapıp ayrıldık. Doğru düzgün kullanmadık yani. Bütün tatil harcadığım paraya değil bir tek buna içim yandı :')

15 yıldır hastalığım yüzünden tatile gidemiyorum. Maddi imkanım var. Sağlık sorunları engel oluyor. . eskilerin bir lafı var.
“Mevla’m kimine at verir, meydan vermez; kimine meydan verir, at vermez”
😁
Şaka bir yana. Umarım istediğiniz tatile gidersiniz. kardeşinizle beraber. Çok iyi bir ablasınız. Kardeşinizi bu kadar düşünmeniz çok hoşuma gitti. Okullar açılınca fiyatlar düşer biraz. Eylülü bekleyin isterseniz.

otel motel hayal zaten.
haftaya 3 kişi 5 gece 6 gün kuşadası'nda olacağız ev kiraladık 2+1 merkezde. sadece ev 1750 tl yapıyor. sahile daha uzak evler daha makuldü geceliği 300 idi genelde ama 1+1 idi.
yol masrafı gidiş dönüş 3 kişi 240 tl
yemesi içmesi zaten dışarıdan olacak 5-6 gün boyunca, 2000-3000 desek
5-6 bine gelmiş olacak.
bu fiyata otel bulsam giderdim ama yok yani.

Mordoğan ın da denizi çok güzeldir,mesela manal koyu, ayı balığı koyu aklınızda olsun, özellikle temiz ve dalgasız deniz arayana
Konu sahibi özdere, gümüldür otellerine de bakabilirsiniz, fiyatlar biraz daha düşük olabilir. Özdere de deniz güzeldir sadece biraz taşlıl, deniz ayakkabısı ile girmek daha iyi oluyor
alakası yok siz özdere ile karaburun'u karıştırıyor olabilir misiniz?
kaç senedir yakın olması nedeniyle günübirlik özdere'ye giderim, bir tane taşa rastlamadım.
müdavimi oldum öyle söyleyeyim.

2017’de iki günlüğüne kaldık ben beğenmedim. Ama biz kalabalıktık diye eğlenmiştik. Kardeşinizin istediği kokteylleri bulamazsınız, çalışanlar kokteyl yapmayı bilmiyordu. Malzeme de yok zaten. Deniz korkunç kötü, altı balçık gibi bişey, aşırı sığ. Ama havuzları, özellikle yetişkin havuzu güzeldi.

Ben sizi anladım. Alanya kemer otellerini sevmiyorsunuz gelen insan popülasyonundan dolayı, ben de sevmem. Antalyada sadece belek tercihimdir otel konusunda. Onların da yanına yaklaşılmıyor.

Turgutreis otellerine baktınız mı? Küçük otellerdir ama hizmet kalitesi iyidir. Bodrumun geneline göre daha uygun fiyatlıdır. Deniz taşlık ama temizdir.
Evet turgutreise de baktım . Gene de kuşadasından pahalı maalesef 😢

Eki Görüntüle 2898337 Eki Görüntüle 2898338 Eki Görüntüle 2898339 Eki Görüntüle 2898340

Bunların hepsinde kaldım. Beklentinizi karşılayacağını düşünüyorum. Uzuuun uzun kalmadım hiç birinde maksimum 4 gecedir. Long weekend yapacağımız zaman tercih ettiğimiz bölge bodrum. Yakın hemencik git iki gün kal dön tatili ☺️ Fiyatlar da 7 binin altında hepsinde şu an.

Bir de son dakika fırsatlarını takip edin derim. Gece yarı fiyata satın alıp sabah tatile gittiğim çok oldu benim.
Aaa ben bunları hiç görmedim 😀 bi tek kairabayı gördüm onun da yorumları çok kötüydü korktum. Genelde o yorumlar gerçek oluyor . Siz ne zaman gitmiştiniz kairabaya nasıldı ?

Aaa ben bunları hiç görmedim 😀 bi tek kairabayı gördüm onun da yorumları çok kötüydü korktum. Genelde o yorumlar gerçek oluyor . Siz ne zaman gitmiştiniz kairabaya nasıldı ?
2018’de gittik. Adı farklıydı biz gittiğimizde. Ve adult oteldi. Swimup odada konakladık. Biz sevmiştik, çok eğlenmiştik. Bütün otel ana havuzdayken tepsi tepsi shot gelirdi mesela havuz içine koyarlardı yüzen tepsilerde. Aile oteli değildi ama. Genelde sevgili ya da yeni evli çocuksuz çiftler, bol bol öpüşme koklaşma, bol bol sarhoş insan, dans müzik falan. Yemekleri iyidi, birkaç tane alakartı vardı fena değildi, Italyan alakart çok iyidi. Bizim aradığımız zaten bu tip bişey olduğu için çok keyif almıştık.

alakası yok siz özdere ile karaburun'u karıştırıyor olabilir misiniz?
kaç senedir yakın olması nedeniyle günübirlik özdere'ye giderim, bir tane taşa rastlamadım.
müdavimi oldum öyle söyleyeyim.
Yok karıştırmıyorum . Özdere nin kumluk kısmı da var taşlık kısmı da , mesela çukuraltı tarafı veya paradise resort otelin yada kalemlik kampının denizin girişi taştır sonra ilerleyince yine kum olur. Karaburun yada mordoğanda bazen palj kımıda çakıl olabiliyor, özderede plaj kumdur ama dediğim bir kaç yerde ilk giriş taştır. Tamamen kum olan sahillerde olabilir tabi yakınlarda mesela gümüldür orman kampı aklıma geldi kum olarak.

Otele gidecekler zaten beach giriş ücreti niye ödesinler? Sadece otel her şey dahil olmayacak. Otellerde kahvaltı zaten oluyor. O tarz otellerde konsept oda+kahvaltı şeklinde oluyor. Başka mesajda da söyledim, Biz kaşta 1 haftada bin tlden az bir yemek masrafıyla kapattık tatili. Uydurmuyorum yani tecrübemi söylüyorum.
Size katiliyorum. Kas yeme icme konusunda diger bolgelere gore cok daha uygun. Beachler zaten giris ucretsizdi en son gittigimde. Beachte yedigimiz seyler bile disariya gore uygundu. Bu yil bebek oldugu icin beache gitmedik, ama disarida yedik hep ve fiyatlar hala uygundu diger yerlere gore.

Eki Görüntüle 2898337 Eki Görüntüle 2898338 Eki Görüntüle 2898339 Eki Görüntüle 2898340

Bu otellerin fiyatlarına baktım da şimdi hiç böyle değil ki ben ağustosun 2. 3 haftalarına fln bakıyorum 8 bin 9 binler çıkıyor. Siz de 6 bin görünüyor . Hangi tarihleri girdiniz acaba ?

Bu otellerin fiyatlarına baktım da şimdi hiç böyle değil ki ben ağustosun 2. 3 haftalarına fln bakıyorum 8 bin 9 binler çıkıyor. Siz de 6 bin görünüyor . Hangi tarihleri girdiniz acaba ?
Ağustos high season denilen zamanın en tepe fiyatlı dönemidir. Asla ucuza satmazlar

Ağustos sonu eylül başı baktım. Tam tarih hatırlamıyorum da ağustosta çoğu dolu zaten.

Hmmm yok müsaitlik var dolu hiç görmedim de fiyatlar o şekil değil maalesef
Farklı sitelerden bakmış olabiliriz. Ya da tarihler farklıdır bilmiyorum. Benim indirimim de olabilir önceki yıllarda çok otel satın aldığım için. Ama kuşadasına 9 bin vermeyi göze aldıysanız bunlar kuşadası otellerinden daha iyi oteller bence.

Back