How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uf uf tatiller çok pahalı

Üzülüyorum böyle yazanlara ya 😔 insanın kendi ülkesinde bile gönlünce tatile gidememesi çok üzücü bir durum .
Kesinlikle… Millet kendi ülkesinden başka ülkelere tatile gidiyor biz günü birlik yerlere gidip kendimizi avutuyoruz. 🥲 Ağlayayım mı güleyim mi bilemedim 😂 ama olay gönlünce tatile gidememek değil hala malum uzunca süren bir virüs derdindeyiz 🤦🏻‍♀️

Moralim çok bozuk kızlar ya 😢 kardeşim tatile gitmek istiyor. Ben onu hep götürürüm. Herşey dahil konseptleri seviyor biraz yeme içmesini sevdiğinden ötürü. 24 saat sınırsız olan otellere götürmek istiyorum çok mutlu oluyor. Ama gel gelelim bu sene o fiyatlar ne öyle ? Bodrum taraflarına el uzanmıyor zaten de hadi dedim kuşadası tarafına götüreyim nispeten ucuz oluyor orası biliyorsunuz ki. Orda bile güzel eli ayağı düzgün otellerin 5 gecesi 9 bin lira ya 😢 yazık günah vallahi üzülüyorum. Turistler bu otellerde 300 500 euroya kalıyorlar ya 😢 yani avrupalılar için 300 500 lira bişi 😢 ay çok moralim bozuldu. Gitmeyelim de demek istemiyorum üzülmesin diye ama 5 geceye o parayı vermeye de üzülüyor insan .
Antalyaya gidin .

aynen ben de çok şaşırdım şu an
1 haftadır kuşadasındaydım zaten muğlada yaşıyorum yeni döndüm eve
ben buralarda hemen her yeri bilirim

alkolle aram da iyi değil çay kahve soda su içerim ben alkolü sadece aşkam yemeğinde içerim, üstelik öğlen yemeği de yemem gün içinde bol bol sıvı alırım en fazla dondurma kahvenin yanına bi ufak tatlı belki..ama bizde sadece bu kahvaltı ve akşam yemeği harici gün içindeki çay kahve soda su ve tek kişinin birası bile bin lira tutmuştur. bira markette 15 TL yahu günde 4 bira 60 TL zaten.

hadi biz arasıcaklı mezeli balıklı yiyoruz akşamları, zaten tek günlük hesap 700 lira geliyor, eyvallah bu çok gelebilir (alkol için içine girince özellikle, kabul ederim) ama...

kuşadasında 45-50 lira zaten makarnalar bile. 2 kişi 100 lira hiç içecek almazsan ya da ayran içersen öyle yani, kaş da aynıdır hiç balık malık yemezsen öyle (kışın getirip dondurucaya attıkları sardalyayı hamsiyi şu mevsimde yersen balık-salata 35 lira, tek kişi 35 liraya yiyebileceğin şu anda aklıma gelen o var) hadi 1 gün de mahalle arasında bir pidecide yedin, bir gün de esnaf lokantasında kuru fasülye yedin diyelim. bir karides tava 60 TL zaten tek porsiyon söyleyip bol bol ekmekle yemezsenz...nasıl olacak o iş? Allah'ın her günü 2 kişi 2şer öğün nasıl 35er liradan yemek yiyeceksin. su bile mi içmeyeceksin? üstelik kaş zaten minik yer ve çarşısında çoğu yer uygun da değil.

Benim icin de yedigim mekan, konsept, manzara onemli. Mezesi arasicagi derken sisiyor hesap. Ama 1000 tl diyen uye acikladi, keyif degil karin doyurmak olarak bakiyor duruma. Bu sekilde 1000 tl yetiyordur.

Eki Görüntüle 2898337 Eki Görüntüle 2898338 Eki Görüntüle 2898339 Eki Görüntüle 2898340

Bunların hepsinde kaldım. Beklentinizi karşılayacağını düşünüyorum. Uzuuun uzun kalmadım hiç birinde maksimum 4 gecedir. Long weekend yapacağımız zaman tercih ettiğimiz bölge bodrum. Yakın hemencik git iki gün kal dön tatili ☺️ Fiyatlar da 7 binin altında hepsinde şu an.

Bir de son dakika fırsatlarını takip edin derim. Gece yarı fiyata satın alıp sabah tatile gittiğim çok oldu benim.

Emege saygi 👍

2018’de gittik. Adı farklıydı biz gittiğimizde. Ve adult oteldi. Swimup odada konakladık. Biz sevmiştik, çok eğlenmiştik. Bütün otel ana havuzdayken tepsi tepsi shot gelirdi mesela havuz içine koyarlardı yüzen tepsilerde. Aile oteli değildi ama. Genelde sevgili ya da yeni evli çocuksuz çiftler, bol bol öpüşme koklaşma, bol bol sarhoş insan, dans müzik falan. Yemekleri iyidi, birkaç tane alakartı vardı fena değildi, Italyan alakart çok iyidi. Bizim aradığımız zaten bu tip bişey olduğu için çok keyif almıştık.

Baska swimup öneri varsa aliriz 😇🙏

Baska swimup öneri varsa aliriz 😇🙏
Bi otelde daha kalmıştım ama yine turgutreiste. Vera verde gibi hatırlıyorum adını ama aratınca otel antalyada çıkıyor 😂 iki tane vera oteli vardı yanyana turgutreiste onlardan birinde vardı swimup. Muhtemelen el değiştirmişler. Bi bakayım bulursam yazarım.

Biraz daha Eylül-Ekim gibi giderseniz, fiyatlar daha indirimli olur. Hem de hava yaz ortası gibi bunaltıcı olmuyor ve okullar açılacağı için de sakin olur. Daha rahat hareket edersiniz.

Bi otelde daha kalmıştım ama yine turgutreiste. Vera verde gibi hatırlıyorum adını ama aratınca otel antalyada çıkıyor 😂 iki tane vera oteli vardı yanyana turgutreiste onlardan birinde vardı swimup. Muhtemelen el değiştirmişler. Bi bakayım bulursam yazarım.

Buldum valla 😂 sundance resort olmuş adı. Vera iken baya iyiydi, şu an nasıldır bilmiyorum.

Tesekkur ediyorum 💜
Inceleyeyim hemen. Antalyada bir yer baktik fiyatlar asiri ucuk geldi (gecelik 6 bin civari 😒)
O parayi versem bir yil icim sogumaz 🤣

Tatil yerlerinde 1 hafta dışarda yemek 1000₺ tutmaz. Bimden poğaça vs almadıkları müddetçe. Bir akşam yemeği alkolsüz ise min 200₺ alkollüyse 500₺ tutuyor zaten
Tatilde bence zaten en fazla yeme-içme tutuyor. Geçen gün denizden çıkınca atıştırmalık bir şeyler alayım dedim, bimden poğaça değil ama migrostan birkaç tane sandviç aldım fiyatına bakmadan, kartla öderken de duymadım ne kadar olduğunu 25 liraymış tanesi :KK70: Şoku hala atlatamadım.

Mekanlar deseniz karnımızın bile doymadığı masaya 500 lira verdik geçen gün. Bir de ben tatil şehrinde yaşıyorum, günübirlik takılabiliyorum ama başka yerde olsam her şey dahil tercih ederdim sanırım.

Antalya da çok pahalı anca alanya civarı uygun onda da ben istemiyorum artık bi şekilde acısada vericez parayı gibi duruyor. Üzülüyorum bu paraya bu kadarcık güne o nedenle vermek istememiştim .
Alanyada ucuz deıl yeni geldım

Back