Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bülbin hocadan cevap geldi ama özetle kendisi eğitimci olduğu için bu konuda yetkili kişi olmadığını sadece duyduklarını paylaşabileceğini ve bununda doğru olmadığını, uzman hekimle tartışılması gerektiğini belirtmiş,
bana bu konuda kendiside karar verememiş o nedenle yönlendirici olmak istemiyor gibi geldi
yaa neticede biz yaptırdık aşıyı ama bu rakamlar ürkütücü ama yapılacakta bişey yok bu aşıları olmak zorundayız bende aşı yaptırmayıp sonucunda vijdan azabı duymak istemiyorum ama gittiğimde sorucam ve büyük ihtimal suçiçeğinide yaptırıcam
ben de ası ıcerıgındekı cıva sebebıyle rısk olduguna daır arastımaları okudugumu soyleyınce yenı asılarda cıva mıktarı cok az yapılıp yapılmaması rısk kıyaslamasıyla karar verılebılır en kolayından dedı ve yapılmasını uygun gordugunu soyledı
benim doktorumdan kızamık aşısının yapılacağı gün başka bir aşı(su çiçeği aynı döneme geliyor) yapılmaması gerektiğini onu bir sonraki ay yapacağını söyledi.
kanada'da yaşayan ablam da aynı günde birden fazla aşı yaptırma demişti orada öyle yapıyorlarmış
sevgili anneler, bu konunun üzerinden epey vakit geçmiş, şimdi aynı düşüncelerle endişe duyan annelere tavsiyeniz nedir? sizler yaptırdınız mı bebeklerinize bu aşıları?
tek doz derken, tek tüpte olması kastediliyor sanırım.