Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

kumaşı penye mı paraşut kumaş mı canım bi de bel kısmını ölçermisin ya da sende nasıl duruyor çeker msin resmini sana tamsa bana dar olur

canım kumaştan hiç anlamam penye oluyo sanırım
akşam veya yarın ölçerim üstümdeki halini eklerim canım bele tam oturuyor sana olur diye düşünüyorum ama eklerim yine de

yarın kargo günü varmı bişi isteyen kalanlar 81. sayfada ve diğer 2 konumda

elimde kalanları güncelliyorum üzerindeki fiyatlara bakmayın bazıları dar kalıp bazıları geniş detay sorabilirsiniiiz
son kalanlar bunlarrrr tükkanı kapatıyoruz buyruuun diğer 2 konuma da bakabilirsiiinz

------------------- ne alırsan 5 tl-----------------------

-------------------ne alırsan 7 tl---------------------------

------------------ ne alırsan 10 tl-----------------------------

------------------ ne alırsan 20 tl----------------------------

yukarıda ki bazı elbiselerin üzerimdeki halleri

bunlarda konuya eklemediğim elbiseler 36-38 beden uyuymlular 15er tl

Canm beğendiklerim bunlar hangileri satıldı bilmiorm aen yönlendirirsn beni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bunların hepsi satıldı desem ne dersin
ben sana güncel sayfaları atmıştım ama

Valla attin tüm sayfaları gezdim tatlm telden giriorm ya oyüzden tümünü gezdim sanrm sen ayarla bi özleden yazdğm gibi bekliorm canm

Canm bunları beğendim bak bi

Canm bide aiyah bir kaban var altı fırfırlı fermuarlı önü kısa arkası uzun o satıldımı

satıldı canım o kaban, bu eklediklerinden sadece kırmızı elbise duruyor :26: konuların son sayfalarına baksan direk canım son sayfalarda güncel hallerini görebilirsin yorulmamış olursun sende

satıldı canım o kaban, bu eklediklerinden sadece kırmızı elbise duruyor :26: konuların son sayfalarına baksan direk canım son sayfalarda güncel hallerini görebilirsin yorulmamış olursun sende

Kırmızı kaç beden tatlm bide bunu beğendim son sayfalara bakıyorm ozman

O siyah ve kaban satıldımı canm birde bu tulummu üstünde çekermisşn resmini bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…