Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

satılmadı canım tamam bu 3 ünü ekliyorum öleyse

Canım kargoya gitmeden görürsun inşallah ekleme yapicam çünkü bunlardan elinde olan varmı herhangi biri ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım 3.sıradaki satıldı diğerleri duruyor

Benden kargo bekleyen arkadaşlar hepinizin kargosunu verdim msj sürem doldukça takip nolarınızı yazcam sevgler

elimde son kalanlar bunlarrrrr kot gömlekleri yetişen aldı tükendi bitti kalmadı 2 hafta sonra yeni şeyler ekliyebilirim takipte kalınız

haydi hanımlar son kalanlar bunlar elbiseler gömlekler tertemiz çoğu giyilmediii

elimde kalanlar sadece bu sayfadaa yarın kargo günü varmı bişi isteyeeen

özelden msj yazan arkadaşlar cevap yazamadım sunucu düşüyor sürekli :26:

kargolar bugün yola çıkıyor akşam takip nolarını yazcam

Kargomu bugün teslim aldım.Nazik hediyeniz için çok teşekkür ederim,çok memnun kaldım,ürünlerin hepsi çok güzel.
Tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum,çekinmeden alım yapabilirsiniz.Memnun kalacağınız bir alışveriş olacaktır.
Sevgilerimle

güzel yorumunuz, inceliğiniz için çok teşekkür ediyorum
güzel günlerde kullanın görüşmek üzere

elimde kalanlar için bi önceki sayfaya bakabilirsiniz hanımlarr

diğer konumu da inceleyebilirsiniz güncelledim elimde kalanları

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675366&page=31

Canım kargom bugün geldi hepsi çok güzeller hediye ürünlerde koymuşsun çok teşekkür ederim.
Siyah bluza bayıldım hatta aynından bir tane daha varsa elinde satmayı düşünürsen onuda ben alabilirm başına birşey gelecek diye korkarak kullanmamış olururm

Bu bluzun renkleri varsa elinde çok iyi olur yada diğer mavinin tarzında bluzlar
Yeni ekleyeceklerin arasında bu tarz bluzlar varsa bana ayırırmısın ben şimdiden talibim

Özelden yazamadım mesaj kutun doluydu inşalalh sende gönderdiklerimden memnun kalırsın

Son düzenleme:

canııım bende aldım bugün ürünlerimi ne kadar incesin ya ürünlerden çok hediye koymuşsun mahcup oldum hepsine ayrı ayrı bayıldım içimi okumuş gibi tam zevkime hitap eden şeyler ben takı çok takmam çok nadir tarzım olan takılar takarım tam da onlardan yollamışsın. fondotön ve göz altı kapatıcısını kalitesi zaten tartışılmaz. tayt desen bayıldııım rujlar göz kalemleride tam benlik herşey için çok teşekkür ediyoruuum

seninde begenmene çok çok sevindim. sen sırt detayı olan bluzları seviyosun diye düşündüm o yüzden o siyahı ekledim begenecegini düşündüm yanılmamışım çok sevindim diğer sordugun ürünleri cevaplıcam canım eve yeni geldim bi kendime gelim yazcam yine

canm msj kutun dolu msj yazdım paran yattı canm

teşekkür ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…