bunlar duruyormu canım birde bunları benim için ölçebilirmisin iki koltuk arası mesafesini yada kırmızı gömlekle aynılarmı yada daha dar olan varmı darsa olmazlarda
Eki Görüntüle 1074790 Eki Görüntüle 1074791
diğer konudanda unları sormuştum
Eki Görüntüle 1074792 Eki Görüntüle 1074793 Eki Görüntüle 1074794 Eki Görüntüle 1074795
canııım bende aldım bugün ürünlerimi ne kadar incesin ya ürünlerden çok hediye koymuşsun mahcup oldumhepsine ayrı ayrı bayıldım içimi okumuş gibi tam zevkime hitap eden şeyler ben takı çok takmam çok nadir tarzım olan takılar takarım tam da onlardan yollamışsın. fondotön ve göz altı kapatıcısını kalitesi zaten tartışılmaz. tayt desen bayıldııım rujlar göz kalemleride tam benlik herşey için çok teşekkür ediyoruuum
seninde begenmene çok çok sevindim. sen sırt detayı olan bluzları seviyosun diye düşündüm o yüzden o siyahı ekledim begenecegini düşündüm yanılmamışım çok sevindimdiğer sordugun ürünleri cevaplıcam canım eve yeni geldim bi kendime gelim yazcam yine
teşekkür ediyorum canım
Bende beğenmene sevindim tayt yeni hiç giymedim rahatlıkla kullanabilirsin bana aldığım gün dar geldi aldığım yerde uzaktı değiştirmedim duruyordu öyle siyah bluza bayıldım hatta dediğim gibi aynından varsa aynı rengide olsa yedeklemek istiyorum inşlalah vardır yada benzer tarzda ürünler varmı öyle tarzda kol boyu genişliği çok rahat bir bluz ekleyeceğin ürünler arasında varsa hiç ekleme ben şimdiden talibim
ayrıca üst msjımda eklemeyi unutmuşum o kadar çok hediye koymuşsun ki aklımda tutamadımparfümün kokusuna da bayıldım o da tam zevkime hitap ediyor tekrar teşekkür ediyorum
canım bu sordugun ürünlerden kırmızı bebe yakalı bluz hariç hepsi sana olurüzerinde smıle yazanın arkası dantel detaylı onu da çok begenirsin eminim ama onu bi arkadaş ayırttı haberin olsun. :26: trenckot ihtiyacın varsa kaçırma sıfır ürün bana bol oldu sana tam olur ve çok kaliteli gerçekten.
Beğenmene çok sevindim senin gönderdikleriin yanında az bile inana o siyahı o kadar beğendimki diğer aldıklarımda çok güzel ama onun yanında gözüm görmedi diğerlerini
bunların üzerinde fotosunu çekme şansın olurmu hepsini çok beğendim ama içinden seçerim belki duruşlarına göre çok zahmet vermeyeceksem eğer bir ara çeker eklermisin o ayırtıland bluzdanda habaer gelsin beklerim almazsa onuda alırım zaten bunların kargosunu ayın 5 inden sonra istiycem mümkünse
Hemde yeni ekleyeceklerinede bakarım
canım genelde gömlek tarzı eklicem öyle bluz tarzında değil yani elimde başka rengi yok ama ona bnzer bişiler varmı bi döküştürrüm yine bulursam eklerim kuzum
tamamdır canım yarın hepsinin üzerimdeki halini eklerim ne zahmeti 5dklık işi var
Teşekkür ederim yarın bakarım ozaman .
tamamdır canım 5inden sonrayada ayırrım sorun değil yarın haberleşiriz
Bu arada sordum ama arada kalmıştır belkibazı ürünler çift oluyor bu siyahında aynısından varmı bir tane daha?
maalesef canım bi tanecikti o
Canım diğer konunda 3 tl lik iki siyah tişört var onlarıda evde giymek için istiyorumda kalıbı genişse ve duruyorsa onlarıda bana ayırırmısın birde 5 tl liklerde canlı renkli bir gömlek var mavi gibi onun bedeni nedir?
evet o 3tlliklerdeki iki siyah tişört evde giyilmelik zaten canım olur sana bedeni penye zaten mavi olan bu sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1071285&d=1397590938
bunun rengi nil yeşili bedenini şuan tam hatırlamıyorum yarın bakar söylerim hatta onunda üstümdeki halini çekerim
Evet bu çok iyi olur seni çok yorucam ama hatta çekmişken siyah tişörtleride giyersen sen baya zayıfsın artık sendeki duruşlarına göre anlıyorum olup olmayacağınısiyahlarda evde rahat olursa alıyım yoksa elimde kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?