Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

ayrıca üst msjımda eklemeyi unutmuşum o kadar çok hediye koymuşsun ki aklımda tutamadım parfümün kokusuna da bayıldım o da tam zevkime hitap ediyor tekrar teşekkür ediyorum

canım bu sordugun ürünlerden kırmızı bebe yakalı bluz hariç hepsi sana olur üzerinde smıle yazanın arkası dantel detaylı onu da çok begenirsin eminim ama onu bi arkadaş ayırttı haberin olsun. :26: trenckot ihtiyacın varsa kaçırma sıfır ürün bana bol oldu sana tam olur ve çok kaliteli gerçekten.

Bende beğenmene sevindim tayt yeni hiç giymedim rahatlıkla kullanabilirsin bana aldığım gün dar geldi aldığım yerde uzaktı değiştirmedim duruyordu öyle siyah bluza bayıldım hatta dediğim gibi aynından varsa aynı rengide olsa yedeklemek istiyorum inşlalah vardır yada benzer tarzda ürünler varmı öyle tarzda kol boyu genişliği çok rahat bir bluz ekleyeceğin ürünler arasında varsa hiç ekleme ben şimdiden talibim

canım genelde gömlek tarzı eklicem öyle bluz tarzında değil yani elimde başka rengi yok ama ona bnzer bişiler varmı bi döküştürrüm yine bulursam eklerim kuzum

Beğenmene çok sevindim senin gönderdikleriin yanında az bile inana o siyahı o kadar beğendimki diğer aldıklarımda çok güzel ama onun yanında gözüm görmedi diğerlerini
bunların üzerinde fotosunu çekme şansın olurmu hepsini çok beğendim ama içinden seçerim belki duruşlarına göre çok zahmet vermeyeceksem eğer bir ara çeker eklermisin o ayırtıland bluzdanda habaer gelsin beklerim almazsa onuda alırım zaten bunların kargosunu ayın 5 inden sonra istiycem mümkünse

Hemde yeni ekleyeceklerinede bakarım

tamamdır canım yarın hepsinin üzerimdeki halini eklerim ne zahmeti 5dklık işi var

canım genelde gömlek tarzı eklicem öyle bluz tarzında değil yani elimde başka rengi yok ama ona bnzer bişiler varmı bi döküştürrüm yine bulursam eklerim kuzum

Tamam canım o zaman ben bu seçtiklerimi bir ara ekleme şansın olursa nasıl duruyor göreyim ona göre netleştiririz ayırırsın ayın 5 inden sonrada alırım mümkünse

evet o 3tlliklerdeki iki siyah tişört evde giyilmelik zaten canım olur sana bedeni penye zaten mavi olan bu sanırım

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1071285&d=1397590938

bunun rengi nil yeşili bedenini şuan tam hatırlamıyorum yarın bakar söylerim hatta onunda üstümdeki halini çekerim

Evet bu çok iyi olur seni çok yorucam ama hatta çekmişken siyah tişörtleride giyersen sen baya zayıfsın artık sendeki duruşlarına göre anlıyorum olup olmayacağını siyahlarda evde rahat olursa alıyım yoksa elimde kalmasın

ev için çok rahat olur canım yumuşacık zaten onları da çekerim tabi yarın

bu ürün ayrıldı kalanlar için 81. sayfaya ve diğer konuma bakabilirsiniiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…