Ucuzluğun adresi elimde kalanlar 81.sayfada /satılmıştır..

Giyerim ben Sen bunuda ayır canım bana evde giyerim
Canım takas düşünürsen bu pantalon var bedeni sana uyar aldım dargeldi hiç giyilmedi dar paça fotoda net belli olmuyor güzel bir rengi var rodimood

Eki Görüntüle 1065367

ürünlerin içindeki elbiselerin üzerimdeki haliiii bazıları büyük bedenlere de olabilecek salaş modeller begendiğiniz varsa sorabilirsiniz tanesi 7 lira çoğu hiç kullanılmadı

bunlarda yeni eklediğim elbseler tanesi 15 tl çoğu hiç kullanılmadı fiyatta yardımcı olurum

onun yeşili vardı bi de canım sattım mı bilmiyorum yarın bakarım belki başka bişilerde çıkar. mor çiçekli tunik satıldı lacivert çizgili olanıda yarın eklerim üstümdeki halini

onun yeşili vardı bi de canım sattım mı bilmiyorum yarın bakarım belki başka bişilerde çıkar. mor çiçekli tunik satıldı lacivert çizgili olanıda yarın eklerim üstümdeki halini

Tamam canım laziverti eklersen çok sevinirim nasıl durduğunu merak ettim bedeni uyarsa onuda ekleriz benimkilere yeşilini bulursun inşallah

Tamam canım laziverti eklersen çok sevinirim nasıl durduğunu merak ettim bedeni uyarsa onuda ekleriz benimkilere yeşilini bulursun inşallah

bedeni muhakkak uyar canım bluz tarzı zaten gögüs kısmı zorlamaz ama yinede eklerim tabi bakarsın

Tatlım konuna baktım da beğendiklerim satılmış ve kalanlar bana göre değil beğendiğin ürünün fiyatında kolaylık saglarım istersen. Iti satışlar

Tatlım konuna baktım da beğendiklerim satılmış ve kalanlar bana göre değil beğendiğin ürünün fiyatında kolaylık saglarım istersen. Iti satışlar

tühh yine olmadı neyse canım teşekkürle sana da iyi satışlarr

74. sayfaya buyrun hanımlar pazartesi kargo günüüü son kalanlar artıııık sudan ucuz yetişen alıyorr

74. sayfaya buyrun hanımlar pazartesi kargo günüüü son kalanlar artıııık sudan ucuz yetişen alıyorr

Canım bunlar hala elindemi acaba :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1397338029621.jpg
    115,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $1397338039685.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $1397338050541.jpg
    110,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $1397338075551.jpg
    87,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $1397338086423.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $1397338096524.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 39
  • $1397338105509.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…