canım o elbise aslında ama aşırı mini elbiseyani o şekilde kullanabilecegini sanmıyorum anca yazlık yerde kullanılır elbise olarak normal olarak tunik şeklinde kllanabilirsin çok cici bişi bu da pantolon ihtiyacım yok canım teşekkür ediyorum
Giyerim benSen bunuda ayır canım bana evde giyerim
Canım takas düşünürsen bu pantalon var bedeni sana uyar aldım dargeldi hiç giyilmedi dar paça fotoda net belli olmuyor güzel bir rengi var rodimood
Eki Görüntüle 1065367 Eki Görüntüle 1065368
ayırıyorum onu da canım maalesef ya pantolon ihtiyacım yok çanta ve parfüm ihtiyacım var
Eki Görüntüle 1065410 Eki Görüntüle 1065413 Eki Görüntüle 1065414 Eki Görüntüle 1065415 Eki Görüntüle 1065420 Eki Görüntüle 1065421
bu ürünler ayrıldı pazartesi günü kargolanıyorrr
canm burdaki cicekli olan gömlekdi acık mavi olan daha once alıntıda yapmıstın sen bana
tamam canım o senin zaten arkadaş koyu rengini aldı
ohh be tamam canm
kalanlar için 74. sayfaya bakabilirsiniz hanımlarrr
Canım ben şunları merak ettim üzerinde çekme fırsatın olursa eklersen sevinirim.Birde bana hediye gönderdiğin mavi bluzun tarzında birşeyler varmı elinde satışa koymayı düşündüğün
Eki Görüntüle 1065942 Eki Görüntüle 1065941
onun yeşili vardı bi de canım sattım mı bilmiyorum yarın bakarım belki başka bişilerde çıkar. mor çiçekli tunik satıldı lacivert çizgili olanıda yarın eklerim üstümdeki halini
Tamam canım laziverti eklersen çok sevinirim nasıl durduğunu merak ettim bedeni uyarsa onuda ekleriz benimkilere yeşilini bulursun inşallah
Tatlım konuna baktım da beğendiklerim satılmış ve kalanlar bana göre değilbeğendiğin ürünün fiyatında kolaylık saglarım istersen. Iti satışlar
ürünlerin içindeki elbiselerin üzerimdeki haliiii bazıları büyük bedenlere de olabilecek salaş modeller begendiğiniz varsa sorabilirsiniz tanesi 7 lira çoğu hiç kullanılmadı
Eki Görüntüle 1065552 Eki Görüntüle 1065553 Eki Görüntüle 1065554 Eki Görüntüle 1065555
bunlarda yeni eklediğim elbseler tanesi 15 tl çoğu hiç kullanılmadı fiyatta yardımcı olurum
Eki Görüntüle 1065556 Eki Görüntüle 1065565 Eki Görüntüle 1065566 Eki Görüntüle 1065567 Eki Görüntüle 1065568
74. sayfaya buyrun hanımlar pazartesi kargo günüüü son kalanlar artıııık sudan ucuz yetişen alıyorr
74. sayfaya buyrun hanımlar pazartesi kargo günüüü son kalanlar artıııık sudan ucuz yetişen alıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?