• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ucuz telefon mu kaliteli telefon mu?

ıphone için hep "aslında bi numarası yok,sadece adı var" yorumları duyduğum için aklımdakiler arasında yok bile... siz kullanıyor musunuz?
Ben de iphone kullandım. Kesinlikle tavsiye ederim. Şu an samsung kullanıyorum. iphone u çok aratıyor.
Note serisini bilemem ama iphone uygulama arası geçişlerde ya da uygulama açarken hiç donma, bekletme yapmıyor.
Kamerası da çok iyi. Çelik kasa olduğu için darbelere karşı dayanıklı. Beklentilerinizi karşılar diye tahmin ediyorum.
Bu arada reklamını yapmış gibi olmuşum :KK45:

Bende ilk defa telefona bu kadar para verdim ama artik ogrencilerim dalga geciyodu hocam hala bunu mu kullaniyosunuz diye.Note 3 u begendim.Aldim.Su anda sadece telefon olarak ta kullanmiyorum.Laptopu acmiyorum bile artik.Herseyi burdan hallediyorum.Tavsiye ederim.

Ben de iphone kullandım. Kesinlikle tavsiye ederim. Şu an samsung kullanıyorum. iphone u çok aratıyor.
Note serisini bilemem ama iphone uygulama arası geçişlerde ya da uygulama açarken hiç donma, bekletme yapmıyor.
Kamerası da çok iyi. Çelik kasa olduğu için darbelere karşı dayanıklı. Beklentilerinizi karşılar diye tahmin ediyorum.
Bu arada reklamını yapmış gibi olmuşum :KK45:

hahhaa kahkaha attım odada:P gerçekten reklam gibi olumş ama çelik kasa falan diyince etkilendim yalan diil... sakarım çünkü.. benim elimden günde en az 3-4 kere bişey kayıp düşer yani:P

Bende ilk defa telefona bu kadar para verdim ama artik ogrencilerim dalga geciyodu hocam hala bunu mu kullaniyosunuz diye.Note 3 u begendim.Aldim.Su anda sadece telefon olarak ta kullanmiyorum.Laptopu acmiyorum bile artik.Herseyi burdan hallediyorum.Tavsiye ederim.

aynı cümleleri ben de duymaktan bıktım artık.... hocam tel alamıosanız biz alalım diolar:P

Canim bazı elektronik mağazalarınin anlaşmalı olduğu bankalar var.Alacagin ürün için kredi veriyorlar.36 aya kadar taksitlendirme yapıyorlar.Magazaya gittiğin zaman seni yönlendiriyorlar. Yani kredi için bankaya gitmiyorsun.

Kamerada sony üzerine marka tanımam bende xperia z1 var ilk çıktığında 3000 tl idi fekat şuan z2 filan çıktı galiba baya düştü fiyatı çok memnunum ben tavsiye ederim

hahhaa kahkaha attım odada:p gerçekten reklam gibi olumş ama çelik kasa falan diyince etkilendim yalan diil... sakarım çünkü.. benim elimden günde en az 3-4 kere bişey kayıp düşer yani:p
Ben de birkaç kere düşürdüm bişey olmadı ama kılıfla kullanmakta fayda var tabii. Azıcık sakarım ben de :KK48: bir de şu kırılmaz ekran filmi mi, jelatini mi, onlardan kullanırım önlem olsun diye :cool:
Şunu da söylemeden edemeyeceğim, fiyatı kısa sürede çok düşen marka-modeller nedense bende şüphe uyandırır. Belki doğru, belki yanlış bi düşünce ama bi kıstas olabilir.

kızlar şimdi bu dert mi diyenler olabilir ama şuan cidden memleket meselesi hal,ne gelmiş bir durum bu benim için...:110:

hikaye şöyle :
28 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç teknolojik ürün takıntım olmadı... herşeyin en pahalısı benim olsun havam olsun modunda da hiç olmadım...ilk telimi lise sonda aldım..o da ericsonun şu antenli kocaman teliydi :KK45:....utanmadım,sıkılmadım hiç... üniversitede de herkeste mükemmel modeller varken ben yine nokia 5510 takıldım :KK28::KK28: bir kere öğretmen olunca ilk atandığımda bir 700 tl verdim kamerası güzel bi telefon aldım ama o da saolsun haram parayla almışım gibi, 1 yıl içinde 4-5 kez bozulup iki kere suya düştü, en son sıcakta ekranı pişti ve kendini hakkın rahmetine teslim etti...:mad:.

ama bu süre içinde farkettim ki ben fotoğraf çekmeyi seviyorum.:KK9:..anı biriktirmeyi seviyorum..ve telefonumda tek istediğim özellik çooookk güzel bi kamerası olsun....:)

hikayeyi açıkladık, gelelim meseleye:
son 1 yıldır elimde yine nokianın o ilk telefonları gibi bi tel var... resmen 2-3 yıl daha beklesem antika olacak :cry: ve ben artık İYİ bir telefon almaya karar verdim...:) çünkü fotoğraf makinem de yok ve resmen son 4-5 senedir toplasanız 10 kare resmim var:cry:

yalnız ben öyle çok parası olan bi insan da değilim.ilk atandığımda mal gibi giyim kuşam alışverişi yaptığım için 3 yıldır kredi ödüyorum kendi kendimi batırdım resmen:KK43: ve bu sene dikkat edip bu borcu bitirmeye çalışıyorum....

uzun oldu farkındayım,sinirlenmeyin sadede geliorum...:KK36:.:) ben şimdi hayatımda ilk kez bi telefona 3 milyar da olsa bayıp iyi bişey alayım diyorum... çünkü biliorum lüks takıntım tok, ben aldığım teli 10 yıl kullanırım yani, benim iyi telefon istememdeki tek sebep de GÜZEL BİR KAMERASI OLSUN ...her an her şeyi çekebileyim vs..

sevgilim de diyor ki neden bu kadar sıkıntıdayken bi de 2-3 milyarı bi telefona veresin... git kendine 700-800 liraya al bişey..işini görsün....

size danışma sebebimse şu, ben genelde bu konularda sevgilime kızarım fakat sonra da haklıymış yaa derim...
acaba şuan ben yine mantıksız mı düşünüyorum? Çünkü huyumu bilirim..bişeyi kafama koydum mu kesinlikle mantığımı devre dışı bırakırım:p cidden normal bişey mi almalıyım yoksa hayatımda bi kere kıyıp paraya gönlümce bişey mi almalıyım* ve tavsiyeleriniz var mI?
Üniversite ikiye kadar hiç umursamadılar telefonu ama ikinci sınıfın sonunda babam iphone4 hediye etmişti aman Allahım bir resim çekmeye başlamıştım ki sormayın 4-5 sene kullandım taş gibi telefondu. Kızım yere ata ata arada sakar ben düşürmekten kamerası falan bozulunca gecen ay iphone 6 aldım. Kesinlikle hava atmak için falan değil. Istisnasız 5 ay telefon araştırdım. En som samsungda ki bi kaç çalışan da iphone kullanıyorsan vazgeçme deyince doğum günü hediyem bu oldu. Ve çok memnunum. Ben birşeyin o paraya değil değmediğini anlamak için bakarım eğer beni mutlu ediyorsa ihtiyaçlarımı gideriyorsa iyiki Almışım diyorsan önemli olan o. Ig de çok hos fotolarım var yani Ayıptır söylemesi :)))

Üniversite ikiye kadar hiç umursamadılar telefonu ama ikinci sınıfın sonunda babam iphone4 hediye etmişti aman Allahım bir resim çekmeye başlamıştım ki sormayın 4-5 sene kullandım taş gibi telefondu. Kızım yere ata ata arada sakar ben düşürmekten kamerası falan bozulunca gecen ay iphone 6 aldım. Kesinlikle hava atmak için falan değil. Istisnasız 5 ay telefon araştırdım. En som samsungda ki bi kaç çalışan da iphone kullanıyorsan vazgeçme deyince doğum günü hediyem bu oldu. Ve çok memnunum. Ben birşeyin o paraya değil değmediğini anlamak için bakarım eğer beni mutlu ediyorsa ihtiyaçlarımı gideriyorsa iyiki Almışım diyorsan önemli olan o. Ig de çok hos fotolarım var yani Ayıptır söylemesi :)))

valla ben de 1 saattir ı phone videolarına bakıorum ve ıphone 6 plusa aşık oldum..:oops: ama işte telefonon paranın hakkını verir de ben telefonun hakkını verebilir miyim:P o kadar uygulama vs.... kullanmam ben yaa:P boşa gider hep

Samsung kullanan çok tanıdığım var birinin ağzından olumlu birşey duymadım ama buraya bakınca şaşırdım açıkçası demek ki biraz da şans işi :) Ben de general mobile elite düşünüyorum fiyatı da uygun çekimi de, yanlış hatırlamıyorsam 16 mp kamerası vardı.

Siz teknolojiyi bana soracaksınız... Bakın bayanlar, ister 3000 tl'lik o iPhone'lar olsun, ister Kızılay dağıtmış gibi herkesin elinde olan Samsung'lar olsun, ister General Mobile olsun, isterse çin malı telefonlar (çakma telefonlardan bahsetmiyorum, çinde üretilip Türkiye'de satılan ve herhangi bilinmeyen bir marka etiketiyle piyasaya sunulan akıllı telefonlar) bunları en fazla 2 sene kullandıktan sonra yenisini almak isteyeceksiniz. Şimdiki teknoloji sizi muhakkak yenisini almaya zorluyor çünkü siz kullandıkça o telefon şişiyor, uygulamalar daha çok yer kaplıyor, ram daha yetersiz kalıp telefonlarınız yavaşlıyor. O yüzden maddi durumunuz iyiyse en beğendiğiniz telefonu, yok maddiyatınız iyi değilse de 1000 tl'nin üstünde olmayan giriş seviyesi ama sizin her türlü telefon, internet, fotoğraf vs. ihtiyacınızı görecek akıllı telefonlara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Hiç öyle 24 ay, 36 ay taksite girip tarifeye ek telefon alıp fazla fazla ödemeye değmez. Bana bütçenizi ve nasıl bir telefon sahibi olmak istediğinizi söyleyin, size telefon önerisi yapayım. Ciddiyim. Özel mesaj atabilirsiniz. Yıllardır ben bunu hobi edindim, bayanların böyle hobileri olduğu pek görülmüş şey değil ama bende hobi oldu işte. Yardımcı olabilirim.

Back