- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Kıskançcan , aynı yaştaymışız :)
Şimdi para sıkıntısı çekiyorsam ben olsam da telefona 2-3 bin tl vermem.
Ama sen dersen ki ben 1 kere alıp uzun zaman kullanıcam, ki zaten öyle demişsin , bence olabilir.
Sen bilirsin yani.
Samsung Galaxy nin kamerası bence e iyisi. Kaliteli kamera peşindeysen Samsung Galxy yi tek geçerim.
Iphone.
hadi yaa:) yaşıtız yani:)) ben de LG G3 düşünüorum ama... senin dediğin de galaksy s4 , ya da note serisi mi?
evet bunu düşünüyorum işte... peki şimdi note 5.e kadar modeli var herhalde...sizce yeterli midir note 3?Note 3 kullanıyorum tavsiye ederim
hadi yaa:) yaşıtız yani:)) ben de LG G3 düşünüorum ama... senin dediğin de galaksy s4 , ya da note serisi mi?
Ipohone eline aldığında farkı görürsün :)ıphone için hep "aslında bi numarası yok,sadece adı var" yorumları duyduğum için aklımdakiler arasında yok bile... siz kullanıyor musunuz?
Evet, kullanıyorum. Önerebileceğim en iyi telefon bu olduğu için bunu önerdim. Eskiden Nokia, Samsung da kullandım ama uzun zamandır Apple kullanıcısıyım ve çok memnunum.ıphone için hep "aslında bi numarası yok,sadece adı var" yorumları duyduğum için aklımdakiler arasında yok bile... siz kullanıyor musunuz?
Arkadaşlarımda S serisi var , hepsinin kameraları süper, gördüklerim arasında bence en iyisi.
LG de iyiydi ama, fiyat karşılaştırması nasıl ? Bir de 2. el almaya ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?