• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ucuz telefon mu kaliteli telefon mu?

kiskanckiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
704
349
88
kızlar şimdi bu dert mi diyenler olabilir ama şuan cidden memleket meselesi hal,ne gelmiş bir durum bu benim için...:110:

hikaye şöyle :
28 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hiç teknolojik ürün takıntım olmadı... herşeyin en pahalısı benim olsun havam olsun modunda da hiç olmadım...ilk telimi lise sonda aldım..o da ericsonun şu antenli kocaman teliydi :KK45:....utanmadım,sıkılmadım hiç... üniversitede de herkeste mükemmel modeller varken ben yine nokia 5510 takıldım :KK28::KK28: bir kere öğretmen olunca ilk atandığımda bir 700 tl verdim kamerası güzel bi telefon aldım ama o da saolsun haram parayla almışım gibi, 1 yıl içinde 4-5 kez bozulup iki kere suya düştü, en son sıcakta ekranı pişti ve kendini hakkın rahmetine teslim etti...:mad:.

ama bu süre içinde farkettim ki ben fotoğraf çekmeyi seviyorum.:KK9:..anı biriktirmeyi seviyorum..ve telefonumda tek istediğim özellik çooookk güzel bi kamerası olsun....:)

hikayeyi açıkladık, gelelim meseleye:
son 1 yıldır elimde yine nokianın o ilk telefonları gibi bi tel var... resmen 2-3 yıl daha beklesem antika olacak :cry: ve ben artık İYİ bir telefon almaya karar verdim...:) çünkü fotoğraf makinem de yok ve resmen son 4-5 senedir toplasanız 10 kare resmim var:cry:

yalnız ben öyle çok parası olan bi insan da değilim.ilk atandığımda mal gibi giyim kuşam alışverişi yaptığım için 3 yıldır kredi ödüyorum kendi kendimi batırdım resmen:KK43: ve bu sene dikkat edip bu borcu bitirmeye çalışıyorum....

uzun oldu farkındayım,sinirlenmeyin sadede geliorum...:KK36:.:) ben şimdi hayatımda ilk kez bi telefona 3 milyar da olsa bayıp iyi bişey alayım diyorum... çünkü biliorum lüks takıntım tok, ben aldığım teli 10 yıl kullanırım yani, benim iyi telefon istememdeki tek sebep de GÜZEL BİR KAMERASI OLSUN ...her an her şeyi çekebileyim vs..

sevgilim de diyor ki neden bu kadar sıkıntıdayken bi de 2-3 milyarı bi telefona veresin... git kendine 700-800 liraya al bişey..işini görsün....

size danışma sebebimse şu, ben genelde bu konularda sevgilime kızarım fakat sonra da haklıymış yaa derim...
acaba şuan ben yine mantıksız mı düşünüyorum? Çünkü huyumu bilirim..bişeyi kafama koydum mu kesinlikle mantığımı devre dışı bırakırım:P cidden normal bişey mi almalıyım yoksa hayatımda bi kere kıyıp paraya gönlümce bişey mi almalıyım* ve tavsiyeleriniz var mI?

Kıskançcan , aynı yaştaymışız :)

Şimdi para sıkıntısı çekiyorsam ben olsam da telefona 2-3 bin tl vermem.

Ama sen dersen ki ben 1 kere alıp uzun zaman kullanıcam, ki zaten öyle demişsin , bence olabilir.
Sen bilirsin yani.

Samsung Galaxy nin kamerası bence e iyisi. Kaliteli kamera peşindeysen Samsung Galxy yi tek geçerim.

Bence 1 kere paraya kıyıp uzun sure kullanabiliceginiz kaliteli sağlam bir telefon alabilirsiniz.. daha mantıklı olur. 700 tl verip 1 sene sonra bozulmasını goze almayın, daha sağlam kaliteli olsun. Hem fotoğraf hobinizde varmış.. ben note 3 kullanıyorum, tavsiye ederim, kamerasıda oldukça güzel, fiyatıda o kadar fena degil aslında, bin küsür tl ile halledebilirsiniz.

Kıskançcan , aynı yaştaymışız :)

Şimdi para sıkıntısı çekiyorsam ben olsam da telefona 2-3 bin tl vermem.

Ama sen dersen ki ben 1 kere alıp uzun zaman kullanıcam, ki zaten öyle demişsin , bence olabilir.
Sen bilirsin yani.

Samsung Galaxy nin kamerası bence e iyisi. Kaliteli kamera peşindeysen Samsung Galxy yi tek geçerim.

hadi yaa:) yaşıtız yani:)) ben de LG G3 düşünüorum ama... senin dediğin de galaksy s4 , ya da note serisi mi?

Samsung s3mini telefonum 1senede bozuldu 4defa servise gitti geldi tamir edemedi koskoca Samsung. Asla ve asla birdaha Samsung almam. Esim ıphone s5 almış bana telefon gerçekten telefon yani 2000 civarı fiyatı ama değer bence

hadi yaa:) yaşıtız yani:)) ben de LG G3 düşünüorum ama... senin dediğin de galaksy s4 , ya da note serisi mi?

Arkadaşlarımda S serisi var , hepsinin kameraları süper, gördüklerim arasında bence en iyisi.

LG de iyiydi ama, fiyat karşılaştırması nasıl ? Bir de 2. el almaya ne dersin ?

Benim de telefon takıntım olmadı hicbir zaman ancak son telefonum bozulunca uzun süre kullanırım diye Samsung S5 aldım cok memmunum kamerası cok iyi

note 3 iyi de, telefonlarda taksit olayı kalkmıştı bir ara o iş ne oldu? nakit para gerekebilir.

ıphone için hep "aslında bi numarası yok,sadece adı var" yorumları duyduğum için aklımdakiler arasında yok bile... siz kullanıyor musunuz?
Evet, kullanıyorum. Önerebileceğim en iyi telefon bu olduğu için bunu önerdim. Eskiden Nokia, Samsung da kullandım ama uzun zamandır Apple kullanıcısıyım ve çok memnunum.

Arkadaşlarımda S serisi var , hepsinin kameraları süper, gördüklerim arasında bence en iyisi.

LG de iyiydi ama, fiyat karşılaştırması nasıl ? Bir de 2. el almaya ne dersin ?

2. el düşünüyorum aslında ama doğudayım..cidden elden çıkarma mı? yoksa kaçak mı nasıl anlayabilirim :( güvenemiorum...zaten bahtsızım tel konusunda... sonra bişi gelir başına falan:P

Back