Uçuş gönüllüsü

Gülüm maalesef her yerde her çeşit insan çalıyor, sürekli gittiğimiz bir yerin iki köpeğini satmak için çaldılar, çalan tespit edildi polis nezaretinde gidilip köpekler alındı, birkaç ay sonra yine çalındılar ama bu sefer köpekler bulunamadı, yine başka bir tanıdığın sırf köpeğini çalmak için evine giriyorlar, her zaman yanında götürürdü, o gün hava sıcak bunalmasın diye evde bırakmış, resmen evi kollamışlar, yalnız kaldığını fark edince de girip almışlar, çalanların kim olduğunu öğrendiler evcilleri parayla satan yerlere ilanlar verilmiş köpeği satmak için, o ilanlardan sanki satın alacak gibi arayıp buluşma talebinde bulunuldu da köpek öyle kurtarıldı.

Benim dört bacaklıyla yürüyüşe çıktığımızda sevmek maksadıyla yaklaşanlardan 10 tanesinden 5 tanesi istisnasız kaç para bu köpek diye sormaya yanaşıyor, siz köpeği mi seviyorsunuz evcil piyasası araştırması mı yapıyorsunuz diyorum, kucaklarına almak isteseler de izin vermiyorum böylelerine çünkü kaşla göz arasında çalıyorlar, kaç vaka oldu buralarda, sürekli kayıp ilanları veriliyor, tasmasız gezdirmiyorum, 5 dakika gözümü ayırmıyorum, evcil bakanlar anlar, insanın çocuğu gibi oluyor evciller, Allah göstermesin alıp gitseler üzüntüden kahrolurum

Üç arkadaş gibi :) Çok şekerler ama kardeş değiller sanırım. Benzemiyorlar çünkü.

Kk’nın güzel yürekli , güzel kadınları sizi daha önceden etiketlediğim bir konuda bilgilendirmek istiyorum ... bahsettiğim 3 kardeş köpek bugün itibariyle Almanya’daki yeni hayatlarına başlıyorlar ... şu anda yeni evlerine ve yeni arkadaşlarına gitmek üzere araca bindiler .
Henüz bebecikken , çok sıkıntılar atlatıp hayatta kalmayı başardılar , ve o kadar şanslılarda ki (gerçekten annem diye söylemiyorum ) pırlanta kalpli bir ‘anne’ye rastladılar ... esaretten , özgürlüğe yolculukları böyle başladı . Maddi manevi zorlu bir süreçti , ama hepsi geride kaldı , herşeye değdi !

Eminim bundan sonraki hayatları çok güzel olacak Bugün sevinçten gerçekten ağlıyorum (ki normalde ağlak biri değilim) .

Size de çok teşekkür ederim , manevi gücünüz , yardım etmeye çalışmanız ! Siz varolun, sizin gibi insanlar varolsun .

Dipnot; ilk fotoğraf kafes içinde geçen son saatleri . Mecburen böyle taşınmak zorundalar ...
diğerleri ise , yeni evlerinden kareler

Mune Milana22 , zalım Mune sassy banlı herhalde onu etiketleyemedim@Blackswan19

Eklentiler

• 7EEEF372-5E68-43BA-A42C-25EE2F9F6C56.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 68802953-F13B-45ED-910D-218845913393.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 45
  • AA67F239-386F-42EB-94D3-D45C3C22C8B7.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 32
  • 56451174-0A46-4CED-8651-101FF8523C90.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 42
  • B13E821D-188F-4174-A66F-059DE5C04A59.webp
    20 KB · Görüntüleme: 38
  • E4183579-B3B9-4165-B6F5-1D41AF4D1353.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 38
berlin8982 o kadar sevindim ki anlatamam, umarım yeni yuvalarında çooook mutlu olurlar, okurken benim bile gözlerim doldu, sizi düşünemiyorum bile
Zalimim değil mi ah ben ne fena bir kadınım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…