• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ücretsiz

nehael

istersen daǧlar yerinden oynar
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
225
103
123
elimde olan çocuk kıyafetlerini dağıtıcam ama farklı yaş gruplarına ait
sıralama yaparak toplu foto atıcam
bunlar 11 parça 0-1 yaşa kadar erkek bebek kıyafetleri 2 adet ayakkabı 20ve 21-22 numara markalı markasız karışık farklı yaş gruplarını eklicem

$041.jpg$043.jpg$046.jpg

yaklaşık 50 parça

$052.jpg$048.jpg$056.jpg$053.jpg$058.jpg$060.jpg$062.jpg$063.jpg

Son düzenleme:
bot ve spor siyah 25 numara
buda 21 numara evde giydiriyordum dışarı için uygun değildir$050.jpg

minik erkek bebek kıyafetleri ayrıldı

Canim sadece ilk siradaki beyaz elbise ve beyaz askili abiye elbiseyi rica etsem bana gonderirmisin?yaza dugunu olacak halamizin..bedenleri nedir?

merhaba ne güzel içinizden böyle bir şey gelmiş ama bence 1 er 2 şer tl ye koysanız daha güzel olur çünkü ücretsiz diyince ihtiyacı olanda istiyor olmayanda....

merhaba ne güzel içinizden böyle bir şey gelmiş ama bence 1 er 2 şer tl ye koysanız daha güzel olur çünkü ücretsiz diyince ihtiyacı olanda istiyor olmayanda....

Evet canim haklisin..bende begendigim iki elbise icin ozeline ucret belirlemesi icin msj attim arkadasa..digerleri de umarim ihtiyaci olana gider..ama bu iki beyaz elbiseyi cok sevdim ben :))

Canım benim özel mesaj hakkım olmadığı için buradan yazıyorum.Ben çok muhtaç birisi için aracı olmak istiyorum.Kargo ücretinide kendim karşılayacağım.Eğer cüzzi bir miktar istersende ben kendi cebimden ödeyeceğim.Emin ol yaptığın hayır boşuna gitmeyecek.Ama ilk isteyen arkadaşda zor durumda ise ona gönder.öyle olmasa istemezdi sanırım.Hayra vesile olan hayrı yapmış gibidir.Peygamberimizin hadisi şerifi bu yüzden bende sayende hayra vesile olmak isterim.İyi geceler.maililm sekerimksk@hotmail.com

kusura bakmayın iş yerinden giriyorum akşam herkese cevap atıcam

guzel kalplı arkadasım b3enım 6 aylık kızım var suandada kıyafet ıhtyacmz var senden bseyler almak ıstyorum ama net resmler yok pek secemıyorum cuzıde olsa bı ucret koy ona gore sende kuzucugna bsey alşırsın
sevgıler...

merhaba,
biz burada/ankarada van'a göndermek üzere kislik esya, kitap ve oradaki anaokullari icin oyuncak topluyoruz. orada ogretmen ve saglik gorevlisi arkadaslarimiz var. onlar eliyle ulastiriliyor ihtiyac sahiplerine. dilerseniz kislik olanlari bana ya da oradaki arkadaslarimiza gönderebilirsiniz.

özel mesaj atamiyorum. ilgilenirseniz emailim tasde067@gmail.com

Back