- 22 Ocak 2014
- 794
- 288
- 34
Evet soğuk zincir kırılmaması gerekir onun için genelde aynı şehirde olanlar birbirini destekliyorsıcak havalarda kargoyla gönderim sıkıntı yaratmaz mı
soğuk yerde muhafaza edilmesi gerekmiyor mu bu ilaçları
bilmediğim için soruyorum
teşekkür ederim cevap içinEvet soğuk zincir kırılmaması gerekir onun için genelde aynı şehirde olanlar birbirini destekliyor
Hepsi lazım olucak ama yer İzmirArkadaşlar öncelikle inşallah hepimizin kucaklari hayırlısı ile dolsun :)
Elimde olan ve kullanmayacağım ilaçlar var isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçin ki ulaştırabileyim ihtiyacı olana . Bu arada İstanbul Tuzla'dayim dolapta saklanması gereken ilaçta var ona göre konuşalım isterseniz
-iki kutu Meriofert 150'lik son kullanma tarihi Ekim 2024
1 kutu Gonal f 300 IU/0.5 ml son kullanma tarihi Aralık 2023 kalem şeklinde
1 kutu Cetrotide 250 mcg son kullanma tarihi Ağustos 2024
İstanbul'da ailem var ama tedaviye yetişmez sağlık olsun(( Ne kadar buz kalıbı da koysam gelene kadar mahvolur çok üzgünüm ((
Meriofert kalıyo acaba bnde istanbuldayımArkadaşlar öncelikle inşallah hepimizin kucaklari hayırlısı ile dolsun :)
Elimde olan ve kullanmayacağım ilaçlar var isteyen olursa lütfen benimle iletişime geçin ki ulaştırabileyim ihtiyacı olana . Bu arada İstanbul Tuzla'dayim dolapta saklanması gereken ilaçta var ona göre konuşalım isterseniz
İzmirdeyim yazıyorum sizeelimde 2 adet cetrotide var 06/2023 son kullanma tarihli ihtiyacı olan Muğla aydın İzmir dolaylarında yaşayan arkadaşlardan isteyen var mıdır?
Elinizdeki merioferti ben alabilirmiyimArkadaşlar öncelikle inşallah hepimizin kucaklari hayırlısı ile dolsun :)
Meriofert ve gonalf i ben alabilirmiyim lütfenArkadaşlar öncelikle inşallah hepimizin kucaklari hayırlısı ile dolsun :)
Kızlar elimde Gonalf 450 bir kutu hiç kullanılmamış ama soğuk zincir olduğu için Gebze,Kocaeli,İstanbul anadolu yakası olsa daha ıyı olur ücretsız verıyorumMerhaba Hanımlar,
öncelikle hepinizin tedavi sürecinin başarıyla sonuçlanmasını, her birinizin bebeklerine tez zamanda kavuşmasını diliyorum
Bu topikte “ücretsiz” olmak şartıyla elinizdeki tüp bebek ilaçlarını sizler gibi tedavi gören ama ilaç bulamayan arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Birbirinizle paylaşacağınız tüp bebek ilaçlarının son kullanma tarihi, saklanma koşulları önemlidir ve soğuk zincir ilaçlar oldukları için elden teslim edilmesi gerekmektedir, bu sebeple ücretsiz ilaç paylaşımlarınızda bu hususa dikkat ederseniz sevinirim
Sağlık Bakanlığı’nın 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı kesinlikle yasaktır.
Topikte ücret karşılığı ilaç alışverişi olursa derhal müdahale edilecek ve satış yapan üyenin paylaşımı kaldırılacak uyarı alıp banlanacaktır.
Ben alabilir miyim İstanbul da oturuyorumKızlar elimde Gonalf 450 bir kutu hiç kullanılmamış ama soğuk zincir olduğu için Gebze,Kocaeli,İstanbul anadolu yakası olsa daha ıyı olur ücretsız verıyorum
Kızlar elimde Gonalf 450 bir kutu hiç kullanılmamış ama soğuk zincir olduğu için Gebze,Kocaeli,İstanbul anadolu yakası olsa daha ıyı olur ücretsız verıyorum.Ve gerçekten ihtiyacı olan bırının almasını isterım
Özelden yazdım size ama bende istanbuldayımKızlar elimde Gonalf 450 bir kutu hiç kullanılmamış ama soğuk zincir olduğu için Gebze,Kocaeli,İstanbul anadolu yakası olsa daha ıyı olur ücretsız verıyorum
Kızlar elimde Gonalf 450 bir kutu hiç kullanılmamış ama soğuk zincir olduğu için Gebze,Kocaeli,İstanbul anadolu yakası olsa daha ıyı olur ücretsız verıyorum