Kızlar elimde Gonalf 450 bir kutu hiç kullanılmamış ama soğuk zincir olduğu için Gebze,Kocaeli,İstanbul anadolu yakası olsa daha ıyı olur ücretsız verıyorum
Doktorundan reçete istesin eğer şuan tedavi de ise zaten doktor reçete yazar canım sana atar sende emin olursunGerçekten ihtıyacı olsn ve tüp bebel tedavısı goren bırı yazsın.Nasıl guveneceğim gerçekten ihtiyacı olup istenıyor bılemıyorum.alakasız kişiler istıyor çok üzücü bir hayır yapmak bıle şüpheyle artık
Merhaba elimde 10 adet ovitrelle çatlama iğnesi var mersindeyim ihtiyacı olanlar ulaşabilirMerhaba Hanımlar,
öncelikle hepinizin tedavi sürecinin başarıyla sonuçlanmasını, her birinizin bebeklerine tez zamanda kavuşmasını diliyorum
Bu topikte “ücretsiz” olmak şartıyla elinizdeki tüp bebek ilaçlarını sizler gibi tedavi gören ama ilaç bulamayan arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Birbirinizle paylaşacağınız tüp bebek ilaçlarının son kullanma tarihi, saklanma koşulları önemlidir ve soğuk zincir ilaçlar oldukları için elden teslim edilmesi gerekmektedir, bu sebeple ücretsiz ilaç paylaşımlarınızda bu hususa dikkat ederseniz sevinirim
Sağlık Bakanlığı’nın 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç satışı kesinlikle yasaktır.
Topikte ücret karşılığı ilaç alışverişi olursa derhal müdahale edilecek ve satış yapan üyenin paylaşımı kaldırılacak uyarı alıp banlanacaktır.
Ovitrelle iğneden mi bahsediyorsunuz hangi ildesinizMerhaba, öncelikle böyle bir topic gördüğüm için bile sevindim birilerine umut olabiliyor :)
Otrelle ve Fostimen elinde olan varsa verirse çok sevinirim
ben 5. tüp bebeğe başlıyorum bana da gonalf lazım çok borçlara girdim yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varsa çok sevinirimGerçekten ihtıyacı olsn ve tüp bebel tedavısı goren bırı yazsın.Nasıl guveneceğim gerçekten ihtiyacı olup istenıyor bılemıyorum.alakasız kişiler istıyor çok üzücü bir hayır yapmak bıle şüpheyle artık
aynen isteyenlere ben reçete gönderebilirimDoktorundan reçete istesin eğer şuan tedavi de ise zaten doktor reçete yazar canım sana atar sende emin olursun
Gerçi çoğu kişinin ihtiyacı var ilaçlar çok pahalı bedava verenlerden Allah razı olsunaynen isteyenlere ben reçete gönderebilirim
gerçekten de öyle ben 4 tüp bebeğimi de ünv hastanesinde yaptırdım ama olmadı şimdi ilk defa özele başlıyorum 100 bini gözden çıkardım maalesef...ilaçlara rapor çıkardık ama gonalfin 1 kutusunu vermedi devletGerçi çoğu kişinin ihtiyacı var ilaçlar çok pahalı bedava verenlerden Allah razı olsun
Burda kimse ilacı keyfinden isteyeceğini sanmıyorum yani ilaçlar çok pahalı ve alamıyoruz burda da hayır işlemek isteyenler olduğu için sağolsunlar veriyolarDoktorundan reçete istesin eğer şuan tedavi de ise zaten doktor reçete yazar canım sana atar sende emin olursun
Tabiki keyfi kimse istemiyor zaten bende istedim ama şehir uymadı banaBurda kimse ilacı keyfinden isteyeceğini sanmıyorum yani ilaçlar çok pahalı ve alamıyoruz burda da hayır işlemek isteyenler olduğu için sağolsunlar veriyolar
Hangi ildesiniz acaba kargo yapabilir misinizBen de tüp bebek gebesiyim, elimde 4 kutu progestan fitil, 4 kutu proluton depot var, doktoruma vermeyi teklif ettim ama "biraz daha dursun elinde ne olur ne olmaz" dedi, ileriki muayenelerde bir daha soracağım, verebilirsin derse ben de bunları ücretsiz göndermek isterim. Bu başlığı açtığınız icin de teşekkür ederim (=
Doktorum elimizde bulunsun diyor hala =( haftaya yine kontrolüm var, tekrar soracağım.Hangi ildesiniz acaba kargo yapabilir misiniz
Ovitrelle iğneden mi bahsediyorsunuz hangi ildesiniz
Doktorum elimizde bulunsun diyor hala =( haftaya yine kontrolüm var, tekrar soracağı
Anladım teşekkür ederimHangi ildesiniz acaba kargo yapabilir misiniz