Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla siz deyince prospektüsünü okudum aynen kullanımdan 28 gün içerisinde kullanılmazsa atılmalıdır diyor bende attım şimdi bunların kalem şeklinde olmayanları var aslında onları almak mantıklı geldi bunu niye almışımki acabaKullanımdan sonra 1 ay ıcınde bıtırılmesı gerekıyor dıye bılıyorum, kalem seklınde olan deıl mı bu?
Kalemlerın kullanımları daha kolay oluyor, ama toz olanlarda daha cok doz cıkıyorValla siz deyince prospektüsünü okudum aynen kullanımdan 28 gün içerisinde kullanılmazsa atılmalıdır diyor bende attım şimdi bunların kalem şeklinde olmayanları var aslında onları almak mantıklı geldi bunu niye almışımki acaba
Benim eşimde morgoloji sorunu vardı şekil bozukluğu vardı bendede pro vardıSağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun Allah analı babalı büyütsün.
Sizin sorununuz neydi yaşınız kaç, ben 38 yaşındayım sebebsiz infertilite tanım var, embriyolarım oluşmuyordu ya da hasarlı oluşuyordu, Gonca Hanım daki tedavimde şükür 5 yumurta toplandı ve hepsi de embriyo oluştu kaliteside güzel ama nasip oladı tutunmadı 2 transferde de
İlaçlarınizi bana gönderebilir misinizMerhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.
Bana gönderebilir misinizKızlar elimde lutinus, progestan 200, gonapeptyl, prolutan ve coraspin var isteyene gönderebilirim. Balıkesir
Bana gönderebilir misinizTüp bebek tedavisi gördüm ve şu an 25 haftalık ikiz gebeyim. Tüp bebek fiyatları ve ilaçları çok pahalı yaşadığım için biliyorum ve doktorum ilaçlarımı kesti.
Şu an elimde kullanmadığım fazla ilaçlar var. Hiç bir maddi ücret talep etmeden bunları bu sitedeki ihtiyacı olan bir arkadaşa karşıdan ödemeli göndermek istiyorum. Dediğim gibi maddi birşey istemiyorum dua etsin yeter.
Elimde fazla olan ilaçlar şunlar
- 3,5 kutu estrofem
- 12 adet ecopirin hap
- 31 hap z fol hap
- 4 ampul progestan dex
- 2 kutu oksapar
ilaçların son kullanma tarihlerine en az 1,5 yıl var.
İlaçlarınızı vermediyseniz bana gönderebilir misiniz çok sevinirimTüp bebek tedavisi gördüm ve şu an 25 haftalık ikiz gebeyim. Tüp bebek fiyatları ve ilaçları çok pahalı yaşadığım için biliyorum ve doktorum ilaçlarımı kesti.
Şu an elimde kullanmadığım fazla ilaçlar var. Hiç bir maddi ücret talep etmeden bunları bu sitedeki ihtiyacı olan bir arkadaşa karşıdan ödemeli göndermek istiyorum. Dediğim gibi maddi birşey istemiyorum dua etsin yeter.
- 3,5 kutu estrofem
- 12 adet ecopirin hap
- 31 hap z fol hap
- 4 ampul progestan dex
- 2 kutu oksapar
Bana gönderebilir misinizCanım kızlar bana dua edin şu an diş gebelik geçiriyorum doktor izin verdiğinde tekrar tüp bebek tedavisine geçeceğim elimde çok fazla ilaç var. İlk 3 ay kullanılıyormuş sonra insallah ilaca gerek kalmıyormuş bende buraya yazacağım insallah” arkadaşlar bebeğim iyi ilaçları kesti doktor kim ister hediye edeyim” diye. Dişçinizin hepinizin ne olur sizde dua edin hepimize
Bana gönderebilir misiniz Konya EreğliTüp bebek tedavisi gördüm ve şu an 25 haftalık ikiz gebeyim. Tüp bebek fiyatları ve ilaçları çok pahalı yaşadığım için biliyorum ve doktorum ilaçlarımı kesti.
- 3,5 kutu estrofem
- 12 adet ecopirin hap
- 31 hap z fol hap
- 4 ampul progestan dex
- 2 kutu oksapar
merhaba malesef çok önceden 2 arkadaşa gönderdimBana gönderebilir misiniz