Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

M mervenur24 hangi ilaca ihtiyacınız olduğunu buraya yazarsanız sizin için daha iyi olur.

Merhabalar pendikteyim duruyorsa almak isterim

Konya il merkez yada ilçelerinde ovitrella olan varsa elinde yardımcı olabilir mi gonalf de olabilir

Elimde Haziran ayı Stk cetrodite var ücretsiz verebilirim Aliağa İzmir

Merhaba elimde argifertil m ve argifertil f vitaminleri var tüp bebek tedavisi opu öncesinde kullanmıştık destek vitamin olarak eşimle birlikte.İhtiyacı olan varsa yazabilir bana
Merhaba. 4. Tedavimi bu ay gördüm maalesef sonuç negatif oldu. Yeni tedaviye sil baştan baslamam gerekiyor. Argifertil F, Argifertil M hâlâ duruyor mu ? Eğer duruyorsa rica etsem bana gönderebilir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba, herkese hayırlı olsun insallah tedavileriniz, insallah herkes sağlıkla bebislerini kucağına alır benim doktorum bugün ilaçlarımı kesti ve elimde hep acilmiş ilaçlar var, ihtiyacı olana seve seve yollayabilirim… foto ekliyorum… turuncu olan nidicard, prolutex, , estrofem, lutinus bir kaç tane ve 3 günlük prograf var…

Eklentiler

• IMG_8495.jpeg
    143,1 KB · Görüntüleme: 71
merhaba acil climara forte bant, progestan 200 mg fitil, progestan 50 mg ampul ihtiyacım var. Elinde olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba istanbuldamısınız acaba lutinus ve omega 3 duruyorsa almak isterim ben

Merhaba ben pozitif yeni gördüm oksabar ve progestan dex bana çok pahalı geliyor transferden beri çok zorladı pahalı bana verirseniz çok memnun kalırım
Oksapar ve progestanı sağlık ocağına yazdırıyordum ben. O zaman kutusuprogestan 600₺ . Oksapar 100 küsürdü. Ama ben çok çok az reçete parası ödüyordum

Merhaba prolutex 25mg duruyorsa bana verebilir misiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…