- 20 Ekim 2021
- 45
- 51
- 40
Ben ilk denememi Adatıpta Bülent Duran da yaptım embriyo oluşmadı, diğer denemeleri için İstanbul medipole gittim Gonca Yetkin YıldırımaSiz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk denememi Adatıpta Bülent Duran da yaptım embriyo oluşmadı, diğer denemeleri için İstanbul medipole gittim Gonca Yetkin YıldırımaSiz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Merhaba, ilaçları verdiniz mi acaba?özellikle estrofem olmak üzere ilaç bulmakta zorlanıyorum. 7 haftalık hamileyimTüp bebek tedavisi gördüm ve şu an 25 haftalık ikiz gebeyim. Tüp bebek fiyatları ve ilaçları çok pahalı yaşadığım için biliyorum ve doktorum ilaçlarımı kesti.
Şu an elimde kullanmadığım fazla ilaçlar var. Hiç bir maddi ücret talep etmeden bunları bu sitedeki ihtiyacı olan bir arkadaşa karşıdan ödemeli göndermek istiyorum. Dediğim gibi maddi birşey istemiyorum dua etsin yeter.
Elimde fazla olan ilaçlar şunlar
- 3,5 kutu estrofem
- 12 adet ecopirin hap
- 31 hap z fol hap
- 4 ampul progestan dex
- 2 kutu oksapar
ilaçların son kullanma tarihlerine en az 1,5 yıl var.
Merhaba, mart ayı topiğindenim bende. 7 haftalık gebeyim. Özellikle estrofem bulmakta zorlanıyorum. İlaçları vermediyseniz talibimKızlar bende 1 kutu progestan dex ampul açılmamış 10.2023 tarihli bir de yarımdan fazla estrofem kaldı Çorlu dayım.İhtiyacı olana vermek isterim
Merhaba, 7 haftalık gebeyim. İlaçlar hala elinizdeyse talibimMerhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.
Merhaba, 7 haftalık gebeyim. Estrofem bulmakta zorlanıyorum. Vermediyseniz ben alabilirimElimde 2 kutu estrofem , 6-7 kutu pruloton depot mevcut istanbuldayım dileyene kargo ile gönderebilirim
Merhaba, verdiniz mi ilaçları acaba? 7 haftalık hamileyim 3 günde bir vuruluyorumElimde 5 kutu proluton Depot var isteyen mesja atsın
Merhaba, vermedim canım çorludan alabilir misin ?Merhaba, mart ayı topiğindenim bende. 7 haftalık gebeyim. Özellikle estrofem bulmakta zorlanıyorum. İlaçları vermediyseniz talibim
Merhaba bende var
Merhaba bende var içinde 4 tablet var ben sakaryada ikamet ediyorum siz nerdesiniz
Ertesi gün yollladım canım malesefMerhaba, 7 haftalık gebeyim. Estrofem bulmakta zorlanıyorum. Vermediyseniz ben alabilirim
Evet 4 kapsül var yarın kargolar açık olursa yollarım size özelden adresinizi yazın4 adet olarak mı mevcut ben izmir de yaşıyorum karşı ödemeli kargo yaparsanız alabilirim!
Istanbul kadiköyMerhaba bana lutinus lazım siz nerdesiniz acaba
Merhaba bana lutinus lazım siz nerdesiniz acab
İyi akşamlar sizsakaryada misinizSakarya yalnız içinde 4 tablet var onu belirteyim, isterseniz kargo yapabilirim
Evet Sakaryada yaşoyorumİyi akşamlar sizsakaryada misiniz
Hangi hastaneye gidiyorsunuzEvet Sakaryada yaşoyorum
merhabalar arkadaşlar bn yeni tüp bebek için tedavi göreceğim inşllah ve dr gonalf 900 ile tedaviyr başlayacağını söyledi kimin elinde var acaba istanbulda yaşıyorumBana bunlarla gelin : ) Bakın ilaç satışı değil uygun koşullarda elindekileri bağışlıyor.