Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhaba ilaçları verdiniz mi ihtiyacım var da

Merhaba ben pozitif yeni gördüm oksabar ve progestan dex bana çok pahalı geliyor transferden beri çok zorladı pahalı bana verirseniz çok memnun kalırım

Kizlar Lutinus u saglik ocagi yaziyor mu? Lutinus cok pahali. Prolutex Estrofem ve Lutinus lazim bana

Canım kızlar bana dua edin şu an diş gebelik geçiriyorum doktor izin verdiğinde tekrar tüp bebek tedavisine geçeceğim elimde çok fazla ilaç var. İlk 3 ay kullanılıyormuş sonra insallah ilaca gerek kalmıyormuş bende buraya yazacağım insallah” arkadaşlar bebeğim iyi ilaçları kesti doktor kim ister hediye edeyim” diye. Dişçinizin hepinizin ne olur sizde dua edin hepimize

Allah Sifa versin. Düzeleceksiniz ve eminim bebeginizi kucaginiza aldiginiz günler gelcek

Merhaba, elimde gonal f 450 var soğuk zincirden dolayı Denizli de yaşayıp ihtiyacı olan birine ücretsiz verebilirim (özellikle rapor çıkmamış biri olursa iyi olur çünkü onların epey pahalıya mal oluyor tedavileri) . Ayrıca estrofem ve climara bantta var onları da Denizli içinden isteyen olursa verebilirim

İnşaallah Allah en koşa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder, hem sizin hem isteyen herkesin kucağı boş kalmasın, bebek hasretiniz dinsin inşaallah

Elimde kalan ilaçları gercekten ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus
Prof.DrBülent Tıraşın tedavisinden kalan ila

Elimde kalan ilaçları gercekten ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus
Prof.DrBülent Tıraşın tedavisinden kalan ilaçlar
Merhaba bana lutinus lazım siz nerdesiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…