- 20 Temmuz 2024
- 7
- 1
- 26
Merhaba, izmirdeyim. Elimde gonalf 450 lilik olandan kalan 300 ml var. İşinize yararsa verebilirim
Allah razı olsun canım benim ama pergoveris ve meriofert ve cetrotin lagzım
öMerhaba elinizde progestan 200mg fitil
Progestan dex25mg iğne varsa geri dönüş yapın lütfen gebeyim her fafta 2000 tl veriyorum iğne ve fitile fitilde günde 6 tane kullandığım için eczane ücretli veriyor 1 hafta bile gitmiyor fitil eylüle kadar iğne ve fitili kullanmam gerekiyor yardımcı olun lütfen
Merhaba, izmirdeyim. Elimde gonalf 450 lilik olandan kalan 300 ml var. İşinize yararsa verebiliri
05557535130Allah razı olsun canım benim ama pergoveris ve meriofert ve cetrotin lagzım
rica etsem çok ihtiyacım varOksapar i baskabir arkadaş aldı. Diger ilaçlar mevcut.
Oksapari sağlık ocağı yazıyor 125 TL gibi bişey çıkıyor05557535130çok zamlanmış ilaçlar.inanın size dua ederim
Merhaba
Elimde Gonapeptyl 3 tane
Cetrotide 1 mevcut mesaj atabilirsiniz
Selam bana lazım bu hafta rica etsemMerhabalar elimde Ekim.24 tarihli cetrotide iğne var dolabımda saklıyorum soğuk zincir olduğu için ihtiyacı olan birine vermek istiyorum izmir Seferihisar da oturuyorum elden teslim etmek zorundayım ama
Merhaba birine verdim çoktan maalesefmerhaba benim ihtiyacım war izmirdeyim rica etsem
Merhaba ilaçları verdiniz mi benim çok ihtiyacım varMerhaba,
Öncelikle isteyen herkese Allah nasip etsin. Ben 25.haftama girdim.
Elimde 3 kutu Progestan Dex (göbekten iğne)
1 kutu Proluton depot (kalçadan iğne)
bunlar kaldı.
İhtiyacı olan, Yazan ilk kişiye yollamak isterim.
Duanızdan başka bir şey istemem.
Çok sevgiler.
tamam canım sağlık olsun teşekkür ederimMerhaba birine verdim çoktan maalesef
canım duruyorsa ben bugün almak isterimElimde Gonalf 450 var açılmamış Manisa merkezde ihtiyacı olan olursa elden teslim etmek isterim ücret istemiyorum
canm İzmirdeyim 05557535130 gelip alsam olur muBuradan paylaştığım detayı kopyala yapıştır yaptım. Eğer şu anda tedavi görüyorsanız işinizi görür.
Merhaba,
Elimde 450 ml gonal f var. Şöyle ki bendeki gonal f 900lüktü 225-225 olacak şekilde 450 ml kullandım içinden, şu anda 450 ml var. İlaç sebzelikte bekliyor ve 16 mayıs tarihinde açtım. Zaten dolaptan çıkarıp iğneyi yapıp hemen koyuyoruz biliyorsunuz.Yani güvenilmez bir durum söz konusu olamaz, olsa hiç yazmam buraya hepimiz ne yaşadığımızı biliyoruz. 28 gün içerisinde kullanmak gerektiğinden ve benim için ihtiyaç olmadığından şu anda tedavi gören ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim yoksa çöpe gidecek. İstanbul Tuzla’da yaşıyorum. Elden teslim edebilirim
merhaba izmirdeyim canm duruyormu gonalf 0555753513"Merhaba gonalf duruyormu
VerıldımıKızlar sakaryada yaşayıp gonal f450 ihtiyacı olan varsa bana mesaj atsın 2tane var elimde