- 27 Ağustos 2022
- 426
- 470
Aynen canım bende öyle yaptım ödünç aldım ama eczaneyi de mağdur etmek istemiyorum benim tüp bebek raporlu oldu zaten şimdi tekrar ödünç almaya utandımBenimde transferim ağustosta olacak tanıdıkn eczaneden ödünç aldım kullanıyorum sonra yavaş yavaş yazdıracam tutarım tutmazmı ozaman kadar çık pahalı ya
Cetrotide elimde var ne zamana lazimMerhaba arkadaşlar elinde cetrotide ve ovitrelle olup ücretsiz verebilecek olan var mı? İstanbul’da yaşıyorum.
ağustos başı gibi siz hangi ildesiniz?Cetrotide elimde var ne zamana lazim
4 kutu var elimde .Pendik ilçesindeyim@agustos başı gibi siz hangi ildesiniz?
Kesinlikle haklısınız, bu sitede hiçbir şekilde ücretli ilaç satışı yapılamaz, bu başlık altında veya herhangi bir başlık altında ücretsiz ilaç verecekmiş gibi yazıp sizlerden ücret isteyenlerin para talep ettikleri özel mesajları lütfen altlarındaki şikayet et butonuna basarak rapor edin.Merhaba kızlar Allah aşkına eğer ki ilaçları ücretsiz vermeyecekseniz neden bu başlığın altına toplandınız ücretsiz vereceğiz diyorsunuz biz de mesaj atıyoruz ayriyeten numara da alıyoruz sonradan mesaj bölümünde ilaçlar yalnız ücretli bilginiz olsun diyorsunuz böyle bir şey olur mu ya ya girilen süreç zaten çok stresli zaten çok zahmetli zaten başlık ücretsiz vereceğim başlığı olduğu için birbirimizle şu an burada fikir alışverişi yapıp ilaçları konuşuyoruz ihtiyacınız varsa ilaçları daha sonra kullanacaksınız ve ileri tarihli ise tabii ki de elinizde kalsın ama yakın tarihi geçmek üzere ise ve çöpe gideceğine hayrınızı Allah rızası için birine hediye edin yani 300 400 TL kazanmaktansa hayır duası alırsınız
Hangi şehirOvitrella ya ihtiyacım var olan varsa
Ilaci bir arkadasa verdim guncelleyeyimElimde agrifertil f takviye ilac var (tup bebek doktoru onermisti) ihtiyaci olan ulasabilir
Kocaelideyim İstanbul a da gelebilirimHangi şehir
Ayy maalesef izmirdeyimKocaelideyim İstanbul a da gelebilirim
Progestan fitili aile hekimi yazıyor canımMerhaba elinizde progestan 200mg fitil
Progestan dex25mg varsa verebilir misiniz izmirde yaşıyorum eylüle kadar kullanmam gerekiyor