B baharicin buraya bakKızlar merhaba elimde progestan fitil var 1.5 kutu folbiol var 1 kutu 5 kutu cetrotide var son kullanma tarihi 09/24-prednol hap var 1 tablet 1 kutu duphaston var 1 kutuya yakın estrofem var 1 kutu coraspirin var hamileyim ihtiyacım kalmadı almak isteyen özelden yazabilir adres paylaşırım istanbul içi elden teslim edebilirim iyi günler.
Olur çok teşekkür ederim özelden yazarmısınCanım elimde sadece meriofert var bitene tek istersen yollarım
Ben alabılırmıyımKızlar merhaba elimde progestan fitil var 1.5 kutu folbiol var 1 kutu 5 kutu cetrotide var son kullanma tarihi 09/24-prednol hap var 1 tablet 1 kutu duphaston var 1 kutuya yakın estrofem var 1 kutu coraspirin var hamileyim ihtiyacım kalmadı almak isteyen özelden yazabilir adres paylaşırım istanbul içi elden teslim edebilirim iyi günler.
Elimde olan ve ihtiyacı olana göndermek istediğim ilaçlar
Progestan 200 mg 1 kutudan kalan 20 kapsül skt:31.08.2025
Progestan de 25 mg enjeksiyonlu çözelti 1 kutudan kalan 4 adet iğne skt:30.11.2025
Klomen 50 mg 10 tablet skt:08.2025
Estrofem 1 kutu 2 mg skt: 01/2027
Muğladayım ve elden teslim etme imkanı olmayabilir fakat kargo ile iletebilirim isteyen olursa...
Hayır elimde halaVerıldımı
Defnemasal bana özelden yaz bırakayım yakın yereVerıldımı
Canım nerede yaşıyorsun ben alabilimiyim?Arkadaşlar elimde üç kutu Protestan kalçadan yapılan iğneden var Eylül son kullanma tarihi isteyene yollayabılırım
Ben alabilirim hangi şehirdesinizArkadaşlar elimde üç kutu Protestan kalçadan yapılan iğneden var Eylül son kullanma tarihi isteyene yollayabılırım
AnkaradayımCanım nerede yaşıyorsun ben alabilimiyim?
merhaba.. bana da 5 kutu lazım ama bulamadım.. alan yoksa ben rica edebilir miyim lütfen. çok bunaldım artık gerçekten pes edeceğim artık..Canım elimde sadece meriofert var bitene tek istersen yollarım
bende 2 tablet var yani sanırm 20 adet oluyor.. 10 tanesini kullandım eve gidince bakarımElinde letu olan var mı arkadaşlar