Canım çok nadir burda bulursun bulduklarında ücretli veriyor hep sağlık ocağı yazıyor bak istersen yarınArkadaşlar transferden sonra doktor doktor gezmemek için oksapar temin etmeye çalışıyorum. Hamile olmadığım için de doktorlar ilaç yazmak istemiyor. Elinde olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Benim aile hekimim uzman olmadığı için yazamıyormusCanım çok nadir burda bulursun bulduklarında ücretli veriyor hep sağlık ocağı yazıyor bak istersen yarın
Değiştir e devletten değiştirebilirsinBenim aile hekimim uzman olmadığı için yazamıyormus
Hiç biri uzman değil kiDeğiştir e devletten değiştirebilirsin
Merhaba bende 1 kutu var 200 mg progestan fitilMerhaba elinde progestan fitil 200 mg olan var mı?
30 tabletMerhaba elinde progestan fitil 200 mg olan var mı?
Nerde yaşıyorsunuz kargoya verme imkânınız var mı?30 tablet
Özelden adresini yaz üçretsiz göndereyim Sivas ta yaşıyorumNerde yaşıyorsunuz kargoya verme imkânınız var mı?
Merhaba elimde 5 kutu cetrotide var İstanbul avrupa yakasındayım dolapta saklıyorum son kullanma tarihi 09/24 yardımcı olabilirim elden alabilirsinizBayanlar merhaba
cetrotide ve ovitrella ya ihtiyacım var.
Elinde fazla olan var mı İstanbul
Sağlık ocağında yazabilirsin birde biraz gerilere gir bu bölümde elinde olanlar vardı ama ücretli veriyolarHanımlar elinde oksopar olan varmı? İhtiyacım var İzmir'deyim.
Canım ilk kutuyu yazdırdım ama çabuk bitecek daha ilk günüm oksoparı kullanalı ikinci kutuyu hamile olmayınca karşılamıyor. Gidip sordum.Sağlık ocağında yazabilirsin birde biraz gerilere gir bu bölümde elinde olanlar vardı ama ücretli veriyolar
Ovitrella var mı acaba 1 tane ihtiyacım varMerhaba elimde 5 kutu cetrotide var İstanbul avrupa yakasındayım dolapta saklıyorum son kullanma tarihi 09/24 yardımcı olabilirim elden alabilirsiniz
Malesef yokOvitrella var mı acaba 1 tane ihtiyacım var
Benimde transferim ağustosta olacak tanıdıkn eczaneden ödünç aldım kullanıyorum sonra yavaş yavaş yazdıracam tutarım tutmazmı ozaman kadar çık pahalı yaCanım ilk kutuyu yazdırdım ama çabuk bitecek daha ilk günüm oksoparı kullanalı ikinci kutuyu hamile olmayınca karşılamıyor. Gidip sordum.
Ayrıca bu topik ücretsiz ilaç paylaşımı ama arkadaşların istismarına uğruyor sanırım. Teşekkür ederim tatlım❤