Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirimElimde 5 kutu proluton Depot var isteyen mesja atsın
İletişim adresinizi mesaj ile belirtinizBana lazım bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Evetmerhaba elinizde hala duruyor mu ilaçlar?
IstanbulMerhaba bana lutinus lazım siz nerdesiniz acaba
Merhaba Lutinus varsa elinizde karsi taraf ödemeli gönderirmisiniz banaElimde kalan ilaçları gercekten ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus
Prof.DrBülent Tıraşın tedavisinden kalan ilaçlar
merhaba elinizde hala duruyor mu ilaçlar?
özelden yazdım size
Elimde kalan ilaçları gercekten ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus
Prof.DrBülent Tıraşın tedavisinden kalan ilaçlam
Merhaba lutinus vajinal tablet hiç bir yerde bulamıyorum. Elinizde hala mevcut mu acaba?Elimde kalan ilaçları gercekten ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. 2x Enox, 3xprograf, 3xlutinus
Prof.DrBülent Tıraşın tedavisinden kalan ilaçlar
Merhaba bende var içinde 4 tablet var ben sakaryada ikamet ediyorum siz nerdesinizMerhaba lutinus vajinal tablet hiç bir yerde bulamıyorum elinizde hala mevcut mu acaba?
Merhaba Sakaryada hangi Dr gidiyorusnuzBen Sakarya'da oturuyor benim bu ay başlamam lazım di Bayram nedeniye başlayamadik bayramdan sonra edete girince baslayacaz inşallah bu benim ikinci tüp bebek deneyimi olacak
Kurucuk Dr Nermin Akdemir gidiyorumMerhaba Sakaryada hangi Dr gidiyorusnuz