Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Ilaci ücretsiz verebilecekmisiniz 3 kutu gonalf acaba

Kızlar selam tedavimden geri kalan Gonal f 900 kalem olandan içerisinde 50 doz birde 1 günlük iğne ihtiyacım olduğu için doktorumun 1 gün için yazdığı Gonal f 400 lüğün içerisinde 150 doz var İstanbul Güngören’de oturuyorum ihtiyacı olan varsa verebilirim

Ne zaman açıldı canim iğne süreli 28 gün içerisinde kullanılması lazim

Merhabalar çok geçmiş olsun hangi ilaç var acaba bende Mart da başlayacağım tarihi nedir

Ne zaman açıldı canim iğne süreli 28 gün içerisinde kullanılması lazim
Şimdi gördüm mesajını canım skt süresi henüz dolmadı ama açıldığı günden itibaren 28 gün içerisinde kullanılması gerektiğini bilmiyorum 35 gün civarı oldu kullanalı

slm arkadaşlar elinde bu ilaçlardan kalan olduysa bana vermek isteyen olur mu?ANKARA dan elden yada kargo ile.;(
  • Lutinus
  • Pregestan dex yada /prolutex
  • Estrofem
*climara forte

3negatif aşılamadan sonra Tüp bebeğe yeni başladım bugün raporum ve reçetem çıktı. Fakat nereyi aradıysam ellerinde ilaç yok, depolara da uzun bi süreden beri gelmiyormuş. Napacağımı şaşırdım lütfen yardımcı olabilecek birileri varmı?

Neredesiniz?şehir ankara ise sorabilirim

Burda olsaydı.İlaçları temin edecek eczaneler tanıyordum.İnşallah tez zamanda bulursunuz ilaçları.Soğuk zincir olduğu için ordan almak durumundasınız.
Cevap yazıp yardımcı olmaya çalışmakta bi iyilik. Allah razı olsun ben ve benim gibi ihtiyaç sahibi herkes temin edebilir inşallah. Hoşçakalın.

Canım selam İstanbul Ataşehir Plus eczanesinin Google dan numarasını alıp ara istersen tüm ilaçlar onlarda mevcut ben ilaçlarımı oradan temin ediyorum çok büyük bir eczane istersen orası ile görüş kargo yapabilirler diye düşünüyorum eğer istanbuşda değilsen. Ben ilaçları alırken eşim eczanenin hesabına parayı transfer ediyor bende ilaçları öyle teslim alıyorum sana da yardımcı olacaklarını düşünüyorum

Ne güzel hem özelden hem buradan mesajlar atıp yardımcı olmak istemişsin. Allah gönlüne göre versin inşallah. Şükürler olsun ki bugün öğlen buldum satın aldım. Tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum. Hakkını helal et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…