Ilaci ücretsiz verebilecekmisiniz 3 kutu gonalf acabaMerhabalar. Daha önceki tedavimden elimde 5 adet gonal f 300 mevcut (skt 04/24) yeni tedavimde pergoveris 150 ilacı kullanılacağından elimdeki bu 5 adet gonal f 300 (hazır kalem) ilacını 2 kutu pergoveris (150) ilacı olan veya temin ederim diyen biri ile değiştirmek istiyorum. İhtiyacı olan ve yardımcı olmak isteyenlere İzmir ve Denizli de elden teslim edebilirim.
Size gönderebilirimInsallah işine yarayacak birini bulursun
Nasil istersen gönderebilirsen çok makbule geçerSize gönderebilirim
Pergoveris duruyor mu elinizde acabaMerhaba Ankaradayım elimde
12 oksapar igne
5 progestan igne
2 pergoveris igne
1 kutu estrofem
1 kutu corasprin
1 kutu progestan fitil
var vermek istiyorum ihtiyaci olanlar iletişime geçebilirsiniz
Kargo yapabilir misiniz acaba eğer ilaç duruyorsaMerhaba elimde pergoveris 150ıu/75 ıu den 2 toz 2 su olarak var ihtiyacı olana verebilirim Bursa elden de verebilirim
Ne zaman açıldı canim iğne süreli 28 gün içerisinde kullanılması lazimKızlar selam tedavimden geri kalan Gonal f 900 kalem olandan içerisinde 50 doz birde 1 günlük iğne ihtiyacım olduğu için doktorumun 1 gün için yazdığı Gonal f 400 lüğün içerisinde 150 doz var İstanbul Güngören’de oturuyorum ihtiyacı olan varsa verebilirim
Merhabalar çok geçmiş olsun hangi ilaç var acaba bende Mart da başlayacağım tarihi nedirArkadaşlar tüp bebek tedavim dün olumsuz sonuçlandıBir çok ilaç elimde kaldı. İhtiyacı olan anne adaylarına yollamak isterim. Mesaj yazabilirsiniz. Salık ve güzellikle haber alacağınız günler diliyorum.
Şimdi gördüm mesajını canım skt süresi henüz dolmadı ama açıldığı günden itibaren 28 gün içerisinde kullanılması gerektiğini bilmiyorum 35 gün civarı oldu kullanalıNe zaman açıldı canim iğne süreli 28 gün içerisinde kullanılması lazim
Neredesiniz?şehir ankara ise sorabilirim3negatif aşılamadan sonra Tüp bebeğe yeni başladım bugün raporum ve reçetem çıktı. Fakat nereyi aradıysam ellerinde ilaç yok, depolara da uzun bi süreden beri gelmiyormuş. Napacağımı şaşırdım lütfen yardımcı olabilecek birileri varmı?
İstanbul Avrupa yakasındayım. Keşke aynı şehirde olmuş olsaydık.Neredesiniz?şehir ankara ise sorabilirim
Burda olsaydı.İlaçları temin edecek eczaneler tanıyordum.İnşallah tez zamanda bulursunuz ilaçları.Soğuk zincir olduğu için ordan almak durumundasınız.İstanbul Avrupa yakasındayım. Keşke aynı şehirde olmuş olsaydık.
Cevap yazıp yardımcı olmaya çalışmakta bi iyilik. Allah razı olsun ben ve benim gibi ihtiyaç sahibi herkes temin edebilir inşallah. Hoşçakalın.Burda olsaydı.İlaçları temin edecek eczaneler tanıyordum.İnşallah tez zamanda bulursunuz ilaçları.Soğuk zincir olduğu için ordan almak durumundasınız.
Canım selam İstanbul Ataşehir Plus eczanesinin Google dan numarasını alıp ara istersen tüm ilaçlar onlarda mevcut ben ilaçlarımı oradan temin ediyorum çok büyük bir eczane istersen orası ile görüş kargo yapabilirler diye düşünüyorum eğer istanbuşda değilsen. Ben ilaçları alırken eşim eczanenin hesabına parayı transfer ediyor bende ilaçları öyle teslim alıyorum sana da yardımcı olacaklarını düşünüyorum3negatif aşılamadan sonra Tüp bebeğe yeni başladım bugün raporum ve reçetem çıktı. Fakat nereyi aradıysam ellerinde ilaç yok, depolara da uzun bi süreden beri gelmiyormuş. Napacağımı şaşırdım lütfen yardımcı olabilecek birileri varmı?
Canım sana özelden eczanenin numarasını attım wp üzerinden reçeteni gönder yardımcı olurlarİstanbul Avrupa yakasındayım. Keşke aynı şehirde olmuş olsaydık.
Ne güzel hem özelden hem buradan mesajlar atıp yardımcı olmak istemişsin. Allah gönlüne göre versin inşallah. Şükürler olsun ki bugün öğlen buldum satın aldım. Tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum. Hakkını helal et.Canım selam İstanbul Ataşehir Plus eczanesinin Google dan numarasını alıp ara istersen tüm ilaçlar onlarda mevcut ben ilaçlarımı oradan temin ediyorum çok büyük bir eczane istersen orası ile görüş kargo yapabilirler diye düşünüyorum eğer istanbuşda değilsen. Ben ilaçları alırken eşim eczanenin hesabına parayı transfer ediyor bende ilaçları öyle teslim alıyorum sana da yardımcı