Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar elinde Gonal f iğne olan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim 4 gün daha uzadı tedavim 1 doz kaldı elimde sadece

Estrofemleri verdim ama diğerleri duruyor. Kusadasi içi teslim alabilirsiniz? Skt yaklaştı ziyan olmasınlar..

Merhaba arkadaşlar elimde gonalf 900lük ve gonalf450lik var ancak ikiside açık 900lükte 150ml var 450likte 250 ml var 900lük 5 gün oldu açalı 450likte dün açtım hep soğukta muhafaza ettim ziyan olmasın isteyen biri varsa istanbul anadolu yakasındayım elden vereyim ücret talep etmiyorum işine yarayan varsa iletişime geçsin

PROGESTAN DEX nisan son kullanma tarihli 1 kutu var.Acil ihtiyacı olan yazssın.(ücretsiz)

Elimde Gonalf 450 var açılmamış Manisa merkezde ihtiyacı olan olursa elden teslim etmek isterim ücret istemiyorum

Merhabalar elimde bulunan 04/2024 son kullanma tarihli 5 adet gonal-f 300 ü (hazır enjeksiyon) 1 kutu pergovaris ile değişim yapmak istiyorum. İlaç soğuk zincir ilaç olduğu için elden teslim vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…