Ücretsiz Tüp Bebek İlaç Paylaşım Alanı

Bende Gebeyim de şimdi bi 10 adet kadar var neyse geç olur o zamana siz kuşlanıyounuz sanıeım
Şu an kullanmıyorum doğuma birkaç gün kala kullanman gerekebilir dediği için bir arkadaş şu an beklemedeyim. Ben alın illa demedim zaten öyle bi yazmışsınızki
Skt geçmiyor mu
Kasım 2024 son kullanma tarihi, geçse paylaşır mıyım hanımefendi? Neyse siz başkasından bulun en iyisi.

Aman çok da tın sordum öylesine Bi yerde mesajına denk gelince.hayret bişey sil o zaman insanlar da yazmasın net değilsen

Bu tavırla versen de alırım ya sanki iyi akşamlar. Parayla değil mi her yerden bulurum illa ki eczanede yok diye şansımı deneyeyim dedim

Aman çok da tın sordum öylesine Bi yerde mesajına denk gelince.hayret bişey sil o zaman insanlar da yazmasın net değilsen
Çok da tınsa ne on tane mesaj attın? Üstte de belirtmiştim doğuma kadar kalsın ne olur ne olmaz diyenler oldu tekrar duyuracağım diye. Okumazsın etmezsin gelir ahkam kesersin. Sana mı sorcam ne yazacağımı?
Bu tavırla versen de alırım ya sanki iyi akşamlar. Parayla değil mi her yerden bulurum illa ki eczanede yok diye şansımı deneyeyim dedim
Madem paran var git satın al o zaman ne uzatıp duruyosun bir sürü mesaj atıyosun? Burda amaç çok kez tüp bebek yaptırmış maddi açıdan zorlanan ihtiyacı olan birilerine ulaşmak senin gibi beleşi görünce atlayan insanlara değil.

Kes mal beleşçi sensin.saygını takın terbitesiz

Şöyle mesajlarınıza baktım da anca milletin hayatına yorum yapıp maydanoz olmuşsunuz..Yazık böyle bi insana yazmamalıydım son mesajım olsun

Merhabalar İstanbuldayım Gonalf 450 ve cetrotide elinde olan varsa yardımcı olabilir misiniz
Merhaba. Istanbul Erenkoyde yasiyorum. 12 Ocak Cuma gunu Gonal F 450ml igneyi acip sadece 25ml kullandim. Tertemiz dolapta sakliyorum. Isterseniz gelip benden alabilirsiniz. Acildiktan sonra 28 gun kullanma suresi var. Bu durumda 8 Subat 2024 tarihine kadar kullanabilir. Sonra cop olacak.

Özelden yazıyorum o zaman

Arkadaşlar tüp bebek tedavim dün olumsuz sonuçlandı Bir çok ilaç elimde kaldı. İhtiyacı olan anne adaylarına yollamak isterim. Mesaj yazabilirsiniz. Salık ve güzellikle haber alacağınız günler diliyorum.

Öncelikle geçmiş olsun hemen öyle vazgeçmeyin bence insan ilk günler gerçekten yıkılıyor

Merhaba Ankaradayım elimde
12 oksapar igne
5 progestan igne
2 pergoveris igne
1 kutu estrofem
1 kutu corasprin
1 kutu progestan fitil
var vermek istiyorum ihtiyaci olanlar iletişime geçebilirsiniz

Merhaba oksapar ve progestorun varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…