Şu an kullanmıyorum doğuma birkaç gün kala kullanman gerekebilir dediği için bir arkadaş şu an beklemedeyim. Ben alın illa demedim zaten öyle bi yazmışsınızkiBende Gebeyim de şimdi bi 10 adet kadar var neyse geç olur o zamana siz kuşlanıyounuz sanıeım
Kasım 2024 son kullanma tarihi, geçse paylaşır mıyım hanımefendi? Neyse siz başkasından bulun en iyisi.Skt geçmiyor mu
Aman çok da tın sordum öylesine Bi yerde mesajına denk gelince.hayret bişey sil o zaman insanlar da yazmasın net değilsenŞu an kullanmıyorum doğuma birkaç gün kala kullanman gerekebilir dediği için bir arkadaş şu an beklemedeyim. Ben alın illa demedim zaten öyle bi yazmışsınızki
Kasım 2024 son kullanma tarihi, geçse paylaşır mıyım hanımefendi? Neyse siz başkasından bulun en iyisi.
Bu tavırla versen de alırım ya sanki iyi akşamlar. Parayla değil mi her yerden bulurum illa ki eczanede yok diye şansımı deneyeyim dedimŞu an kullanmıyorum doğuma birkaç gün kala kullanman gerekebilir dediği için bir arkadaş şu an beklemedeyim. Ben alın illa demedim zaten öyle bi yazmışsınızki
Kasım 2024 son kullanma tarihi, geçse paylaşır mıyım hanımefendi? Neyse siz başkasından bulun en iyisi.
Çok da tınsa ne on tane mesaj attın? Üstte de belirtmiştim doğuma kadar kalsın ne olur ne olmaz diyenler oldu tekrar duyuracağım diye. Okumazsın etmezsin gelir ahkam kesersin. Sana mı sorcam ne yazacağımı?Aman çok da tın sordum öylesine Bi yerde mesajına denk gelince.hayret bişey sil o zaman insanlar da yazmasın net değilsen
Madem paran var git satın al o zaman ne uzatıp duruyosun bir sürü mesaj atıyosun? Burda amaç çok kez tüp bebek yaptırmış maddi açıdan zorlanan ihtiyacı olan birilerine ulaşmak senin gibi beleşi görünce atlayan insanlara değil.Bu tavırla versen de alırım ya sanki iyi akşamlar. Parayla değil mi her yerden bulurum illa ki eczanede yok diye şansımı deneyeyim dedim
Kes mal beleşçi sensin.saygını takın terbitesizÇok da tınsa ne on tane mesaj attın? Üstte de belirtmiştim doğuma kadar kalsın ne olur ne olmaz diyenler oldu tekrar duyuracağım diye. Okumazsın etmezsin gelir ahkam kesersin. Sana mı sorcam ne yazacağımı?
Madem paran var git satın al o zaman ne uzatıp duruyosun bir sürü mesaj atıyosun? Burda amaç çok kez tüp bebek yaptırmış maddi açıdan zorlanan ihtiyacı olan birilerine ulaşmak senin gibi beleşi görünce atlayan insanlara değil.
Şöyle mesajlarınıza baktım da anca milletin hayatına yorum yapıp maydanoz olmuşsunuz..Yazık böyle bi insana yazmamalıydım son mesajım olsunŞu an kullanmıyorum doğuma birkaç gün kala kullanman gerekebilir dediği için bir arkadaş şu an beklemedeyim. Ben alın illa demedim zaten öyle bi yazmışsınızki
Beleşçi olsam ben ilaç vermezdim başkasına isterdim sen gibi.Kes mal beleşçi sensin.saygını takın terbitesiz
Yazma o zaman? Ay tek tek yazma bide öffŞöyle mesajlarınıza baktım da anca milletin hayatına yorum yapıp maydanoz olmuşsunuz..Yazık böyle bi insana yazmamalıydım son mesajım olsun
Sana iyi mutsuzluklarBeleşçi olsam ben ilaç vermezdim başkasına isterdim sen gibi.
Yazma o zaman? Ay tek tek yazma bide öff
Merhaba. Istanbul Erenkoyde yasiyorum. 12 Ocak Cuma gunu Gonal F 450ml igneyi acip sadece 25ml kullandim. Tertemiz dolapta sakliyorum. Isterseniz gelip benden alabilirsiniz. Acildiktan sonra 28 gun kullanma suresi var. Bu durumda 8 Subat 2024 tarihine kadar kullanabilir. Sonra cop olacak.Merhabalar İstanbuldayım Gonalf 450 ve cetrotide elinde olan varsa yardımcı olabilir misiniz
Özelden yazıyorum o zamanMerhaba. Istanbul Erenkoyde yasiyorum. 12 Ocak Cuma gunu Gonal F 450ml igneyi acip sadece 25ml kullandim. Tertemiz dolapta sakliyorum. Isterseniz gelip benden alabilirsiniz. Acildiktan sonra 28 gun kullanma suresi var. Bu durumda 8 Subat 2024 tarihine kadar kullanabilir. Sonra cop olacak.
Öncelikle geçmiş olsun hemen öyle vazgeçmeyin bence insan ilk günler gerçekten yıkılıyorArkadaşlar tüp bebek tedavim dün olumsuz sonuçlandıBir çok ilaç elimde kaldı. İhtiyacı olan anne adaylarına yollamak isterim. Mesaj yazabilirsiniz. Salık ve güzellikle haber alacağınız günler diliyorum.
Merhaba özelden yazdımMerhaba Ankaradayım elimde
12 oksapar igne
5 progestan igne
2 pergoveris igne
1 kutu estrofem
1 kutu corasprin
1 kutu progestan fitil
var vermek istiyorum ihtiyaci olanlar iletişime geçebilirsiniz
Allah kolaylık versin nerde yaşıyorsunuz cetrotide varmıPsikolojik olarak oldukça zorlayıcı bir süreç.Psikolog olmama rağmen yeniden deneyecek gücüm yok
Merhaba oksapar ve progestorun varmı acabaArkadaşlar tüp bebek tedavim dün olumsuz sonuçlandıBir çok ilaç elimde kaldı. İhtiyacı olan anne adaylarına yollamak isterim. Mesaj yazabilirsiniz. Salık ve güzellikle haber alacağınız günler diliyorum.
Elimde bir adet cetrodite varMerhabalar İstanbuldayım Gonalf 450 ve cetrotide elinde olan varsa yardımcı olabilir misiniz
İşlemlerim bitti yarın yumurtalarım toplanacak sağolunElimde bir adet cetrodite var