Helal olsun canımm ne demek böyle zamanlarda birbirimize destek olmak gerekiyor hepimiz aynı yolda ilerliyoruz inşallah rabbim gönlüne göre verir hayırlı evlatların olur inşallahNe güzel hem özelden hem buradan mesajlar atıp yardımcı olmak istemişsin. Allah gönlüne göre versin inşallah. Şükürler olsun ki bugün öğlen buldum satın aldım. Tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum. Hakkını helal et.
Rabbim sana bana isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah. Allah hepimizi her zaman ve her yerde vicdan merhamet sahibi kişilerle karşılaştırsın inşallah.Helal olsun canımm ne demek böyle zamanlarda birbirimize destek olmak gerekiyor hepimiz aynı yolda ilerliyoruz inşallah rabbim gönlüne göre verir hayırlı evlatların olur inşallah
Ahhh ne güzel bir dua binlerce defa aminnnnnn canım benim çok aminnnRabbim sana bana isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah. Allah hepimizi her zaman ve her yerde vicdan merhamet sahibi kişilerle karşılaştırsın inşallah.
merhaba, ben genelde perpa eczanesinden bulabiliyorum. google dan numarasını bulup arayabilirsiniz. Sadece depolarda stok sıkıntısı da olmuyor, eczanelerin raporlu ilaç satma kotaları var galiba. Bu yüzden de raporlu veremiyorlar.İstanbul Avrupa yakasındayım. Keşke aynı şehirde olmuş olsaydık.
Elimde prolutex vR. Buldunuz muslm arkadaşlar elinde bu ilaçlardan kalan olduysa bana vermek isteyen olur mu?ANKARA dan elden yada kargo ile.;(
*climara forte
- Lutinus
- Pregestan dex yada /prolutex
- Estrofem
Buldunuz muMerhaba kızlar elinizde prolutex 25 mg olan varmı
Hayır bulamadımElimde prolutex vR. Buldunuz mu
Özel mesaj bölümü kapalı sizin.Açarsanız adres iletişim yazabilirimElimde prolutex vR. Buldunuz mu
Lütfen bana mesaj atınElimde prolutex vR. Buldunuz mu
Ücretsiz miMerhaba,
elimde 2 tane estrofem 2 mg var skt 8/25
Oxotide 250 mcg 1 tane skt 9/24
Gonapeptyl 0.1 6 tane var 1 tanesini kendim kullandım. Skt 6/24
Buzdolabının sebzelik tarafında muhafaza edildi hep soğukta kaldı..
Yer Kuşadası
Tabi ki.. ücretsiz paylaşım değil mi konu başlığı?Ücretsiz mi
Merhaba ilaçlar elinizde mevcut mu ?Merhaba hanımlar elimde 2 cetrodite 1 tanede oxotide var ücretsiz olarak vermek istiyorum yer ankara ihtiyacı olan yazabilir
Estrofemleri kargo yapma imkânınız var mıMerhaba,
elimde 2 tane estrofem 2 mg var skt 8/25
Oxotide 250 mcg 1 tane skt 9/24
Gonapeptyl 0.1 6 tane var 1 tanesini kendim kullandım. Skt 6/24
Buzdolabının sebzelik tarafında muhafaza edildi hep soğukta kaldı..
Yer Kuşadası